Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producatorii si comericantii, obligati sa isi eticheteze pepenii scosi la vanzare

producatorii-si-comericantii-obligati-sa-isi-eticheteze-pepenii-scosi-la-vanzare

Ministerul Agriculturii a pus in dezbatere publica un proiect legislativ in acest sens, precizand exact care sunt datele ce trebuie trecute pe eticheta.


Pepenii ar putea deveni primul produs agricol pentru care va fi obligatorie etichetarea la comercializare, un proiect legislativ in acest sens fiind lansat in dezbatere publica de MADR.
 
Conform documentului legislativ, etichete aplicate pepenilor comerciializati va contine informatii cu privire la denumirea produsului, localitatea de origine, data obţinerii produsului si pretul de vanzare.
 
Eticheta trebuie sa fie una standard pentru fiecare producator, sa fie confectionata din hartie A4, plastifiata transparent, sa fie imprimata Landscape, fata-verso, color, cu denumirea produsului, localitatea de origine, data obtinerii produsului, pretul de vanzare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

In proiectul de lege se mai precizeaza ca verificarea afisarii de catre producatorii agricoli a etichetelor se realizeaza prin sondaj de catre Directia Generala Control, Antifrauda si Inspectii din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
 
Pe linga eticheta obligatorie echipele de control vor verifica si atestatul de producator, carnetul de comercializare, precum si documentul de identitate al producatorului agricol.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016