Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producatorul de biofertilizatori Antibiotice Iasi isi reduce profitul de trei ori fata de anul precedent


Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi a obtinut in 2008 un profit de 10,1 milioane lei (2,7 milioane euro), valoare de 3,2 ori mai redusa fata de castigul din anul precedent, veniturile companiei scazand de asemenea cu 1,5%, la 233,7 milioane lei, ca urmare a inghetarii preturilor la medicamente.

Antibiotice Iasi este cunoscut fermierilor mai ales prin cele doua produse inlocuitoare ale ingrasamintelor chimice clasice: Azotofertil si Ecofertil.
AZOTOFERTIL este un inlocuitor natural al ingrasamintelor chimice, care imbunatateste calitatea produselor si creste productivitatea cu un procent cuprins intre 10-30 %.

Azotofertilul contine doua bacterii fixatoare de azot care prezinta avantajul de a determina asimilarea azotului in sol, preluandu-l direct din atmosfera. Acest biofertilizator asigura intre 30 si 70 de kg substanta activa la hectar de azot. Produsul poate fi utilizat pentru culturile de grau, ovaz, orz, porumb, soia, floarea soarelui, sfecla de zahar, cartofi, rosii, vinete, pepeni, precum si pentru pasuni si fanete.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Conform producatorului, calitatea produsului a fost certificata prin testele efectuate timp de trei ani de zile, pe toate tipurile de culturi, in diferite zone ale tarii, de catre Institutul de Cercetare pentru Agrochimie si Pedologie din Bucuresti.

Azotofertilul inlocuieste total sau partial ingrasamintele chimice, fiind un produs eficient din punct de vedere al raportului cost/beneficiu. In plus, acest fertilizator biologic determina obtinerea unor produse agro-alimentare sanatoase si nu polueaza solul, apa ori mediul inconjurator. Alte avantaje includ faptul ca produsul nu necesita masuri speciale de protectie a muncii, nu necesita precautie la transport si administrare, solubilizeaza nitritii si nitratii din sol, contribuind la formarea structurii solului.

Ecofertil P este un biofertilizator, un produs intrat recent in fabricatie, fiind destinat fertilizarii solului cu fosfor, infomreaza producatorul. Utilizarea produsului Ecofertil P are o actiune biostimulatoare asupra productiei de cereale, de plante tehnice, leguminoase, pretandu-se foarte bine la pasuni si fanete. Prin administrarea de ecofertil P, fosforul insolubil din sol este solubilizat asigurandu-se astfel intre 30 si 70% din fosforul necesar plantelor.

Utilizand Ecofertil P productia poate inregistra cresteri cuprinse intre 10 si 30% la hectar, conform sursei citate. In momentul administrarii, solutia de Ecofertil P se poate amesteca cu cea de Azotofertil, cu ierbicide si fungicide uzuale, respectandu-se insa dozele recomandate in prospectul produsului. Ecofertil P nu este toxic patogen sau inflamabil si are avantajul ca nu necesita masuri speciale de transport ori de protectie a muncii.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.33 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016