Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Producatorul de echipamente agricole Grup Romet isi injumatateste profitul


Grupul Romet, cu activitati in productia echipamentelor si in agricultura, controlat de omul de afaceri Constantin Toma, estimeaza o crestere cu 10 pana la 15 procente a afacerilor pe segmentul producerii de instalatii de irigat, canalizare si statii de tratare a apei, in ciuda crizei financiare care afecteaza cea mai mare parte a producatorilor interni.
Procentajul de crestere avansat este similar ritmului de crestere anuntat de grup in 2008. “Mizam pe crestere in domeniul echipamentelor pentru apa, deoarece programele cu finantare europeana abia acum incep”, a declarat pentru Business Standard actionarul majoritar Constantin Toma. Potrivit acestuia, chiar daca afacerile vor continua sa avanseze, grupul va fi nevoit sa ia in calcul o reducere a marjei de profit cu pana la 50%, pentru a putea rezista in 2009.

“In mod sigur, marja de profit se va micsora, pentru ca, pe fondul ingustarii pietei, concurenta va deveni una acerba. Pentru a rezista, trebuie sa vinzi cu orice pret, iar aceasta inseamna sa reduci marja de profit”, a explicat Toma. Acesta nu a precizat marja de profit vizatã. Strategia grupului pentru anul in curs nu ia in calcul disponibilizari, dar pleaca de la o crestere salariala zero.

La mijlocul lunii decembrie, omul de afaceri declara ca holdingul pe care il detine ia in calcul construirea primei fabrici de panouri solare din Romania, in perspectiva introducerii subventiei de 90% pentru beneficiarii care aleg varianta producerii de electricitate si incalzire utilizand panouri solare. Investitia era estimata la maximum cinci milioane de euro, decizia de construire a fabricii fiind conditionata doar de finalizarea de catre Executiv a listei beneficiarilor subventiei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Business Standard
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016