Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Produsul zilei: Tractoare John Deere pentru pomicultura si viticultura, prin IPSO


Tractoarele noi din seria 5015 F şi 5015 V produse de John Deere sunt special proiectate şi construite pentru activităţi agricole în livezi şi vii, în conformitate cu standardele de control al calităţii aparţinând John Deere, care sunt cele mai severe din industrie.



Acestea reprezintă soluţia perfectă pentru spaţii strâmte – ideal pentru aplicaţii prin pulverizare, arare, cosit şi alte aplicaţii specifice.

  • Compact pentru confort
  • Sistem nou de reducere a zgomotului
  • Putere sporită PTO
  • Cai putere suplimentari
  • Cabină nouă spaţioasă
  • Ambreiaje noi de înaltă rezistenţă
  • Motor nou Tier II
  • Inversor nou pentru mâna stângă

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cabinele din seria 5015 F şi 5015 V asigură un nivel de poluare fonică redus de doar 80 dB(A). Acestea sunt unele din cele mai spaţioase cabine din clasa lor, cu acces prin ambele laturi. Alte caracteristici destinate operatorului includ:

  • Geam curbat pentru colţul din spate: Aceasta creşte vizibilitatea panoramică, asigurând reducerea compromiterii recoltei în cazul rândurilor înguste, şi permiţând o mai uşoară întoarcere chiar şi în spaţii înguste.

  • Indicatoare digitale: Indicatoarele digitale asigură o monitorizare precisă a PTO, a motorului şi a vitezei de rulare.

  • Control ergonomic: Dispozitivele de control ergonomic reconcepute oferă o poziţionare mai ergonomică pentru operare mai uşoară, mai eficientă.

  • Opţiuni pentru pozişia scaunului: Alegeţi din două nivele de confort superior a scaunelor: “scaun confortabil” sau “scaun cu pernă de aer.” Este de asemenea disponibil un scaun de instruire pentru al doilea pasager.

Pentru comenzi si informatii contact IPSO
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016