Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul celui mai important targ agricol din vestul tarii

programul-celui-mai-important-targ-agricol-din-vestul-tarii

Organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad, targul Agromalim isi va desfasura in perioada 8-10 septembrie cea de 28-a editie.


Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad propune si in acest an o editie speciala pentru unul dintre cele mai importante evenimente in domeniul agriculturii din Romania – a 28-a editie a targului international de agricultura, industrie alimentara si ambalaje Agromalim.
 
Spatiile pe care le ofera complexul international EXPO Arad vor fi ocupate in totalitate. Peste 270 dintre cei mai importanti jucatori in domeniul agricol din Romania, Ungaria, Germania, Austria, Italia isi vor expune produsele pe o suprafata de 3.500 mp interior si 33.000 mp exterior.
 
Sectiunea de prezentare a taurinelor va fi realizata in parteneriat cu Asociatia Crescatorilor de Vaci „Baltata Romaneasca” Tip Simmental, asociatie conducatoare de Registru Genealogic pentru rasele Baltata Romanesca si Montbeliarde, fiind prezente la eveniment si asociatiile acreditate pentru RG la rasele Holstein, Bruna, Angus, dar si alte rase de vaci de carne.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Sectorul de ovine este organizat in parteneriat cu Asociatia Crescatorilor de Ovine ,,PASTORUL CRISANA” Arad, asociatie acreditata pentru conducerea Registrului Genealogic al rasei Turcana si cu Asociatia Crescatorilor de Ovine si Caprine ,,MIORITA” Chisineu Cris, asociatie acreditata pentru conducerea Registrului Genealogic al raselor Tigaie si Merinos Transilvanean.
 
Vor fi expuse aproximativ 200 de animale cu valoare genetica ridicata, ovine si caprine din diverse rase si varietati. Cu sprijinul cadrelor didactice de la USAMVB Timisoara vor fi expuse comparativ avantajele fiecareia, vor avea loc prezentari pe teme legate de sisteme de crestere si bunastare a ovinelor si se vor dezbate si oferi solutii la problemele cu care se confrunta crescatorii.
 
Marele premiu acordat la tombola crescatorilor de animale va fi o juninca gestanta din rasa Baltata romaneasca. Fermierii crescatori de animale se pot inscrie la aceasta tombola in zona de expunere animale, pe baza codului de exploatatie. Nu va lipsi nici in acest an tombola pentru vizitatori cu premii oferite de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului, organizatorul targului si firmele expozante, la aceasta vor participa toate invitatiile si biletele de intrare completate cu datele solicitate si depuse in urna.
 
Programul evenimentelor  din cadrul targului  Agromalim 2017 este urmatorul:
Joi, 7 septembrie
Ora 11.00 – Deschidere oficiala Agromalim 2017
Ora 14.00 – Sedinta comuna a tuturor organizatiilor acreditate pentru efectuarea Controlului Oficial al Performantelor la lapte/carne, sub coordonarea asociatiei conducatoare de Registru Genealogic (ACVBR-SIM), cu participarea reprezentantilor Autoritatii Nationale pentru Zootehnie si ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
 
Vineri, 8 septembrie
Ora 10.00 – Intalnire membri Federatia Nationala a Grupurilor de Actiune Locala
Ora 10.00 – Conferinta internationala cu participarea specialistilor de la asociatiile de Registru Genealogic din Europa, avand tematicile:
– Rolul ameliorarii in sustenabilitatea fermelor de vaci de lapte si carne din rasa Baltata Romaneasca;
– Organizarea asociatiilor conducatoare de Registru Genealogic din alte tari europene, avantajele afilierii ACVBR-SIM la organizatiile internationale de profil (ICAR, WSFF)
-“Este rasa Baltata romaneasca cea mai potrivita pentru crescatorii din Romania?”
– Cresterea vacilor de lapte si carne – “Lozul castigator al fermierilor din Romania” in urmatorii 3 ani!
Ora 10.30 – Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest – prezentare retea Europe Enterprese Network (platforma europeana de promovare a firmelor pe pietele externe)
Ora 11.00 – Sesiune Brokeraj international pentru companii din domeniul agricol, industrie alimentara si ambalaje
14.00 – 17.00 – Prezentare animale in ring, bonitare taurine Baltata romaneasca si Premiere taurine Baltata Romaneasca
 
Sambata, 9 septembrie
Ora 10.00 – Intalnirea asociatiilor de agricultori din bazinul Carpatic
Ora 10.00 – Roadshow/workshop – Cele mai bune practici in transportul animalelor – o abordare europeana
Ora 11.00 – Prezentare comparativa a raselor de taurine expuse – ring de prezentare animale
Ora 13.00 – “Ziua Angus“ – Prezentare rase de carne. Oportunitati pentru fermieri – ring de prezentare animale
Ora 15.00 – Prezentare rase de ovine si caprine expuse, studii comparative, avantajele oferite de fiecare rasa si varietate pentru crescatori – ring de prezentare animale
 
Duminica, 10 septembrie
Ora 11.00 – Parada taurinelor din rasa Baltata romaneasca premiate in urma bonitarii
– Desemnarea castigatoarei titlului de MISS Arad
Ora 14.00 – Extragere marele premiu al expozitiei de animale (juninca gestanta din rasa Baltata Romaneasca)
Ora 15.00 Extragere premii vizitatori targul Agromalim.
 
Program de vizitare targ:
Joi, 8 septembrie, 11.00 – 18.00
Vineri 9 septembrie, Sambata 10 septembrie 10.00 – 18.00
Duminica, 11 septembrie, 10.00 – 16.00

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016