Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Programul pentru sustinerea producatorilor de tomate romanesti, prezentat la Salonul International al Agriculturii de la Paris

programul-pentru-sustinerea-producatorilor-de-tomate-romanesti-prezentat-la-salonul-international-al-agriculturii-de-la-paris

Secretarul de stat dn cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Botanoiu, a participat la cea de-a 55-a editie a Salonului International pentru Agricultura (SIA), ca urmare a invitatiei ministrului Agriculturii si Alimentatiei Publice din Republica Franceza, Stephane Travert.


La SIA 2018, pe 24 si 25 februarie 2018, secretarul de stat Daniel Botanoiu a avut mai multe intalniri de lucru cu presedinti ai diverselor asociatii de profil pe teme de interes comun. Astfel, Daniel Dumitru Botanoiu s-a intalnit cu presedintele Organizatiei Producatorilor de Seminte din Franta, presedintele Organizatiei Producatorilor de Cereale si Oleaginoase si cu directorul general al Organizatiei Producatorilor Independenti de Vin, dar si cu presedintele Federatiei Crescatorilor de Ovine din tara cocosului galic.
 
In cadrul discutiilor purtate cu acestia, temele abordate au vizat problemele cu care se confrunta aceste sectoare de activitate, probleme ce privesc producerea de samanta, cresterea ovinelor, piata funciara, piata si pretul produselor vegetale etc, dar si necesitatea colaborarii intre cele doua state astfel incat producatorii agricoli din ambele tari sa poata asigura hrana de calitate consumatorilor, simplificarea Politicii Agricole Comune, impartirea corecta a valorii adaugate in sector.
 
S-a reiterat pozitia Romaniei referitoare la PAC, tara noastra sustinand neadoptarea masurilor privind plafonarea platilor directe, mentinerea sprijinului cuplat, sustinerea tinerilor, a cercetarii si a inovarii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cu ocazia acestei deplasari, Secretarul de Stat Botanoiu a luat parte la seminarul la nivel inalt cu tema „Crearea si distribuirea valorii in sectorul agricol”, la sediul Ministerului Agriculturii si Alimentatiei din Paris, in cadrul caruia s-au dezbatut teme legate de starea generala a agriculturii si a alimentatiei.
 
La eveniment au participat peste 70 de ministri ai agriculturii, secretari de stat, ambasadori din statele europene, dar si din Africa, Asia si America Latina. Obiectivul seminarului a fost acela de a gasi solutii si raspunsuri la intrebarile legate de repartizarea echitabila a valorii adaugate in acest domeniu, cu scopul imbunatatirii statutului fermierilor.
 
Mai mult, s-au cautat formule noi pentru a raspunde asteptarilor consumatorilor, cat si pentru promovarea unei alimentatii sanatoase, sigure si durabile. In cadrul celei de-a doua intalniri, secretarul de stat Daniel Botanoiu a prezentat programul pentru sustinerea producatorilor de tomate romanesti, care a fost extrem de apreciat de catre participanti.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016