Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proiect AGROSTAR pentru formare profesională de lungă durată în mediul rural - inaugurat luni, 21 feb.


Federaţia Naţională a Sindicatelor din Agricultură, Alimentaţie, Tutun, Domenii şi Servicii Conexe AGROSTAR va inaugura în data de 21 februarie 2011, ora 12:00, 'Centrul de Resurse pentru Dezvoltare Rurală' din Galaţi, str. Brigadierilor nr. 6, în cadrul proiectului Dinamizare Rurala prin Angajare Sustenabilă.
Proiectul este co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 'Investeşte în oamenii'.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătăţirea gradului de angajare a locuitorilor din mediul rural din România, prin asigurarea accesului acestora la formarea profesională, informarea şi consilierea de care au nevoie pentru a folosi oportunităţile care apar pe piaţa muncii.

Centrul va avea rolul de a proiecta, de a da în folosinţă şi de a întreţine o reţea de sprijin local care va presta servicii în sprijinul noilor ocupaţii pe piaţa muncii şi al oportunităţilor de afaceri care vor apărea pe parcurs. Totodată, Centrul va furniza servicii de informare, consiliere, formare şi tutoriat continuu persoanelor ocupate în noile oportunităţi de afaceri, precum şi persoanelor cu iniţiative antreprenoriale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Până în prezent, în cadrul proiectului au fost calificate într-una din următoarele meserii - ajutor mecanic auto, îngrijitor bătrâni la domiciliu, lucrător în comerţ, lucrător instalator pentru construcţii sau lucrător în gospodărie agroturistică, 903 persoane care locuiesc în mediul rural pe raza a 12 judeţe (din Sudul Moldovei, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi Estul Transilvaniei), inclusiv judeţul Galaţi. De asemenea, 503 locuitori din mediul rural din aceleaşi zone au beneficiat de cursuri de dezvoltare personală.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016