Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proiectele de irigatii prin PNDR, garantate de la 1 octombrie cu fonduri de la FNGCIMM

proiectele-de-irigatii-prin-pndr-garantate-de-la-1-octombrie-cu-fonduri-de-la-fngcimm

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a anuntat de curand ca sprijina proiectele Organizatiilor si Federatiilor Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii, prin garantarea creditelor necesare implementarii proiectelor de investitii.


In vederea sustinerii implementarii proiectelor finantate din Programul Naţional de Dezvoltare Rurala, FNGCIMM a initiat demersuri catre Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, in vederea includerii Organizatiilor si Federatiilor Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii in categoria beneficiari eligibili conform Legii nr.218/2005 privind stimularea absorbtiei fondurilor SAPARD, Fondul european agricol pentru dezvoltare rurala, Fondul european pentru pescuit, Fondul european de garantare agricola, prin preluarea riscului de creditare de catre fondurile de garantare, republicata, cu modificarile şi completarile ulterioare. Ca urmare, acest demers s-a materializat prin incheierea unui act adiţional la Conventia de implementare in derulare incheiata intre FNGCIMM si MADR.

Astfel, in baza prevederilor Legii nr. 218/2005, rep., cu modificarile si completarile ulterioare, incepand cu data de 01.10.2015, FNGCIMM acorda garantii in procent de maxim 100%, beneficiarilor eligibili de tipul Organizatiilor si Federatiilor Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii pentru creditele destinate implementarii proiectelor finantate din PNDR, contractate de la institutiile de credit partenere.
 
Tipurile de proiecte eligibile pentru finanţare sunt proiecte pentru sistemele de irigatii aferente statiilor de punere sub presiune(SPP) precum si proiecte destinate amenajarii sistemelor de irigatii aferente statiilor de pompare si repompare (SPA, SRP), finantate in cadrul Sub-masurii 4.3 – Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole şi silvice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Aceasta categorie de beneficiari, a fost si este sprijinita de catre FNGCIMM prin emiterea scrisorilor pentru garantarea avansului acordat de AFIR in baza prevederilor OUG nr.79/2009 privind reglementarea unor masuri pentru stimularea absorbtiei fondurilor alocate prin Programul National de Dezvoltare Rurala pentru renovarea si dezvoltarea spatiului rural prin cresterea calitatii vietii si diversificarii economiei in zonele rurale, cu modificarile si completarile ulterioare.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016