Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Proiectele in asteptare vor avea prioritate la finantarea prin PNDR

proiectele-in-asteptare-vor-avea-prioritate-la-finantarea-prin-pndr

Anuntul a fost facut de directorul general al AFIR, care a participat la lucrarile Comitetului de Monitorizare pentru Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020.


„Agricultura romaneasca si mediul rural au nevoie de finantare sporita, iar in acest sens am luat decizia de a incerca sa finantam, prin PNDR 2014 - 2020, proiectele depuse de catre beneficiarii publici care se afla in asteptare, din economiile rezultate in cadrul proiectelor implementate de acestia”, a afirmat Adrian Chesnoiu, directorul general al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, in cadrul lucrarilor Comitetului de Monitorizare pentru PNDR.
 
„Este clar ca agricultura romaneasca si mediul rural au nevoie de o finantare sporita, dar performanta acestui Program tine foarte mult de atingerea indicatorilor prevazuti in planul de dezvoltare rurala. Proiectele simple, desigur, au o rata de succes mult mai mare decat cele complexe, dar tocmai faptul ca noi, prin acceptarea la finantare in sesiunea 2018 doar a proiectelor complexe, ne asumam implementarea unor proiecte care sa conduca la dezvoltarea tuturor sectoarelor de activitate, ceea ce inseamna ca ne angajam la o responsabilitate mult mai mare si nu ne ascundem in spatele realizarii acestui program in ritm accelerat cu orice pret. Am luat decizia sa incercam sa finantam proiectele depuse de beneficiarii publici care se afla in asteptare, din economiile rezultate in cadrul proiectelor implementate de beneficiarii publici, daca nu se vor redirectiona catre completarea cheltuielilor din proiectele respective. Iar pentru beneficiarii privati vom deschide noi sesiuni de finantare in perioada urmatoare”, a sustinut Chesnoiu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Conform propunerilor formulate in cadrul Comitetului de Monitorizare, in cursul lunii iulie 2018 se vor deschide noi sesiuni de primire a proiectelor pentru submasura (sM) 1.2 Sprijin pentru activitaţi demonstrative si de informare, sM 3.1 Sprijin pentru participarea pentru prima data la schemele de calitate, sM 4.1 Investitii in exploatatiile agricole, sM 4.2 Sprijin pentru investitii in procesarea si marketingul produselor agricole, sM 6.1 Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri, sM 6.3 Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici si sM 19.3 Pregatirea si implementarea activitatilor de cooperare ale GAL, componentele A si B.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016