Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Radio Dada: Recensamantul agricol, discutat la Prefectura Focsani


Pregatirile pentru recensamantul agricol sunt in toi. Miercuri la Prefectura s-au pus la punct mai multe aspecte privind organizarea acestui recensamant dar si asigurarea functionalitatii registrelor agricole, care ar trebui sa poata fi utilizate de la 1 iulie.
La Prefectura a avut loc sedinta Comisiei Judetene pentru Recensământul General Agricol 2010, in cadrul careia au fost prezentate rezultatele controalelor efectuate cu privire la activitatea de completare si actualizare a registrelor agricole, de la nivelul primăriilor, analizarea acestora si dispunerea unor măsuri pentru remedierea deficientelor constatate astfel încât până la data de 1 iulie 2010 să devină functional si util pentru întocmirea listelor unitătilor de recenzare si corelare cu datele declarate în chestionarele de recensământ.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Radio Dada.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016