Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reprezentantii Asociatiei Comunelor au discutat cu Daniel Botanoiu despre certificatul de producator, codul fiscal si legea pajistilor

reprezentantii-asociatiei-comunelor-au-discutat-cu-daniel-botanoiu-despre-certificatul-de-producator-codul-fiscal-si-legea-pajistilor

Secretarul de stat Daniel Botanoiu s-a intalnit, astazi, cu reprezentantii Asociatiei Comunelor din Romania, pentru discutarea unor acte normative cu efect asupra producatorilor agricoli si autoritatilor locale din mediul rural.


Astfel, informeaza un comunicat al Ministerului, a fost discutat proiectul de Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei produselor din sectorul agricol, secretarul de stat Daniel Botanoiu clarificand unele aspecte despre noile reglementari cu privire la obtinerea certificatului de producator, certificatului de comercializare si/sau a cadrului de acces in piata.

Pe agenda de astazi s-a regasit si Legea 214/2011 pentru organizarea, administrarea si exploatarea pajistilor, fiind pusa problema unor anomalii juridice in privinta exercitarii dreptului de proprietate a unitatilor administrativ – teritoriale. Totodata, s-a discutat si despre normele metodologice privind strategia de organizare tehnica, indrumare si controlul administrarii si exploatarii pajistilor. Reprezentantii Asociatiei Comunelor au agreat noul proiect de Lege a pajistilor permanente si pentru modificarea si completarea Legii nr. 18/1991 privind fondul funciar, aflat in dezbatere publica pe site-ul www.madr.ro, urmand a transmite eventualele propuneri si observatii pana la data de 15 aprilie 2013.

De asemenea, s-a mai discutat legea nr. 283/2011 privind camerele pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala, precum si registrul agricol pentru perioada 2015-2019.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Un alt subiect al discutiilor de astazi l-a constituit OUG 8/2013 pentru modificarea si completarea Legii numarul 571/2003 privind Codul fiscal si reglementarea unor masuri financiar fiscale.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016