Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Republica Moldova: Preţurile au crescut în decembrie cu 1,3%. S-au scumpit uleiul, ouăle, pâinea şi laptele


Biroul Naţional de Statistică informează că în luna decembrie 2010 preţurile au crescut faţă de noiembrie 2010 cu 1,3%. Această creştere a fost determinată de majorarea preţurilor la produsele alimentare, nealimentare şi a serviciilor. Cea mai semnificativă scumpire o atestăm la uleiul vegetal şi ouă. S-au ridicat de asemenea preţurile la fructe şi legume, lapte şi pâine.

Creşterea preţurilor medii de consum în decembrie faţă de noiembrie 2010 a fost determinată de majorarea preţurilor la produsele alimentare cu 2%, nealimentare – cu 1,4% şi a tarifelor pentru prestarea serviciilor populaţiei - cu 0,1%.

Creşterea preţurilor produselor alimentare a fost mai semnificativă la: struguri – cu 16,7%, ulei vegetal – cu 10,4%, ouă dietetice – cu 9,7%, fructe proaspete – cu 4,7% (inclusiv: mere – cu 15,6%), legume – cu 4,4% (inclusiv: morcov – cu 10%, usturoi – cu 6,8%, castraveţi de seră – cu 6,4% şi varză – cu 4,9%), lapte şi produse lactate – cu 2,7% (inclusiv: lapte integral – cu 4,3%, brânză din lapte de vacă – cu 3,2%). Totodată, în luna decembrie au scăzut preţurile la: citrice – cu 7,1%, băuturi nealcoolice - cu 2,1% şi zahăr – cu 0,5%.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


citeste mai mult in unimedia
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016