Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania a participat cu un stand propriu la Fruit Logistica 2013

romania-a-participat-cu-un-stand-propriu-la-fruit-logistica-2013

Romania a participat pentru prima data cu un stand national la cel mai important eveniment mondial dedicat fructelor si legumelor proaspete organizat la Berlin – Fruit Logistica 2013, care a avut loc in luna februarie.


In standul subventionat de Ministerul Agriculturii, si-au prezentat ofertele de fructe si legume urmatoarele companii: Hortifruct, Marul de Sibiu, Efes Export SRL, Leoser S.A., Berser S.A., Ostrovit S.A., Leader International S.A., Bratesleg Producers Galati, Comly SRL, Angelis SRL, Raureni.

Producatorii nostri s-au bucurat de o atentie deosebita si au stabilit un numar important de contacte de afaceri. Merele de Sibiu, rosiile si castravetii si nucile noastre au fost extrem de dorite de importatorii prezenti la targ, de lanturile de super- si hipermarketuri, de fabricile de conserve si procesatorii de fructe si legume. Toti expozantii si-au anuntat intentia de participare si la editia de anul viitor.

Fuit Logistica este cea mai importanta platforma de afaceri si comunicare pentru comertul international de fructe si legume. Oferta targului cuprinde: fructe si legume proaspete, neprocesate, fructe uscate, nuci, ierburi si condimente, seminte, produse organice, etc. De asemenea, aici sunt prezenti si expozanti ce activeaza in domeniile conexe, cum ar fi furnizorii de servicii si produse de ambalat, transport, depozitare, prezentare, etichetare.

Pe o suprafata de aproximativ 100.000 mp au fost prezenti peste 2.500 de expozanti din 78 tari, iar numarul vizitatorilor de specialitate, veniti din 120 de tari, s-a ridicat la 55.000.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


La deschiderea oficiala a targului a fost prezent si Ministrul german al agriculturii, Ilse Aigner, care a caracterizat importanta acestuia intr-un singur cuvant: "Indispensabil!". Tara partenera de anul acesta a fost Peru.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016