Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania are trei reprezentanti in Comisia pentru agricultura din Parlamentul European

romania-are-trei-reprezentanti-in-comisia-pentru-agricultura-din-parlamentul-european

Este vorba de eurodeputatii Laurentiu Rebega de la Partidul Conservator, Viorica Dancila, de la PSD si Daniel Buda, dip partea PDL.


Pentru prima data de la aderarea la UE, Romania va avea in acest mandat trei reprezentanti in Comisia pentru agricultura si dezvoltare rurala a Parlamentului European, fiind vorba de cel mai mare numar de eurodeputati pe care tara noastra ii va avea in cadrul acestei comisii.
 
Cei trei eurodeputati romani cooptati in comisia pentru agricultura sunt Laurentiu Rebega, Viorica Dancila si Daniel Buda. Mai mult decat atat, viorica Dancila a fost aleas in functia de vicepresedinte al comisiei.
 
Referitor la aceasta numire, aceasta a declarat ca „aceasta comisie are o importanta foarte mare, as putea spune ca este o comisie strategica, atat la nivel european cat si la nivel national, si alegerea mea in functia de vicepresedinte al acestei comisii, pe langa bucuria fata de increderea acordata, este dublata in primul rand de prioritatile pe care le am pentru urmatorul mandat si de responsabilitate, care acum este mult mai mare”.
 
Potrivit acesteia, va fi  necesara implicarea membrilor comisiei in vederea unei politici agricole comune, Viorica Dancila aratand ca in acelasi timp exista si foarte multe lucruri care trebuie obtinute pentru agricultorii din Romania.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Si printre ele as putea spune ca am vrea sa vorbim de plati egale la hectar, de o concurenta loiala, sa vorbim efectiv de un ajutor mai amplu dat mediului rural si, bineinteles, sa vedem si latura sociala a agriculturii, si anume cea de creare de locuri de munca. Este adevarat ca pentru fiecare lucru va trebui sa luptam. Suntem in comisia de agricultura mai multi deputati, sper ca problemele pe care le avem noi in Romania, si pe care le au si alte tari, pentru ca sunt si probleme comune, sa fie sustinute cu mai multa tarie, avand in vedere functia pe care o ocupam in acest moment”, a mai declarat Viorica Dancila.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016