Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania sustine la Bruxelles instituirea de mecanisme de ajutor in sectorul carnii de porc si al laptelui

romania-sustine-la-bruxelles-instituirea-de-mecanisme-de-ajutor-in-sectorul-carnii-de-porc-si-al-laptelui

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, Achim Irimescu, va participa luni, 15 februarie 2016 la Consiliul Uniunii Europene pentru Agricultura si Pescuit.


Pe ordinea de zi a sedintei sunt incluse subiecte ce vizeaza domeniul pescuitului, mai exact propunerea de Regulament a Parlamentului European si a Consiliului privind managementul durabil al flotei externe de pescuit.
 
Aceasta se refera la flotele statelor membre care activeaza in apele din afara UE dar si la flotele care activeaza in apele de sub jurisdictia nationala – asa cum este cazul Romaniei – fiind asimilate celor care activeaza in ape terte ale UE, pentru care exista sau nu acorduri de cooperare pentru pescuit.
 
In ceea ce  priveşte domeniul Agricultura, pe agenda Consiliului se afla subiectul privind „Bunastarea animalelor – pasi de urmat”, delegatiile din Germania, Suedia, Danemarca si Olanda prezentand un document de pozitie iar ulterior avand loc un schimb de opinii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, alte subiecte de pe ordinea de zi vizeaza aspecte legate de comertul international, strategia privind cercetarea pe termen lung, febra suina africana, precum si situatia dificila din sectorul laptelui si a carnii de porc.
 
Referitor la aceasta problema, delegatia Poloniei va face o informare referitoare la dificultatile cu care se confrunta sectorul carnii de porc si al laptelui, ca urmare a embargoului impus de Federatia Rusa. Polonia considera ca masurile de sprijinire a pietei carnii de porc si pietei carnii laptelui puse in aplicare pana in prezent, nu au avut efectul scontat si sunt insuficiente.
 
Romania sustine punctul de vedere al Poloniei si considera ca, pentru tara noastra afectata indirect de embargoul rus, de importanta majora sunt redeschiderea masurii privind stocajul privat la carnea de porc si sustinerea prin finantare europeana a noi masuri similare sprijinului temporar exceptional acordat in 2015 sectorului zootehnic. Ridicarea embargoului si facilitarea accesului pe alte piete sunt de asemenea masuri care, pe termen mediu, pot contribui la redresarea pietei interne.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016