Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rompan: Painea de pe vremea comunismului revine pe piata de luna viitoare

rompan-painea-de-pe-vremea-comunismului-revine-pe-piata-de-luna-viitoare

Producatorii au anuntat ca vor folosi retete vechi de peste 30 de ani, sustinand ca painea cumparata „pe cartela” inainte de revolutie este mai sanatoasa decat cea din ziua de azi.


O initiativa inedita a producatorilor din industria de panificatie va fi pusa din aplicare incepand de luna viitoare, cand de pe rafturi va putea fi cumparata paine cu gust similar celei obtinute cu mari eforturi, in anii din vremea comunismului.
 
Nu este vorba de o initiativa a nostalgicilor acelor vremuri ci a brutarilor care au decis sa scoata de la sertar retetele vechi de peste 30 de ani, dupa care se produceau celebrele franzele cumparate pe cartela dar si batoanele cu mac sau chiflele numite generic „japoneze”.
 
Anuntul a fost facut de Aurel Popescu, presedintele Rompan, care a declarat ca dupa 1 noiembrie vor aparea pe piata mai multe sortimente de paini facute dupa reţete din comunism, printre care franzela „Bucuresti”, lunga de 65 de centimetri, sortimente  care contin, pe langa ingredientele clasice, si zahar, lapte si grasimi.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Incepand cu 1 noiembrie, vom lansa pe piata mai multe sortimente de paine mai speciala, premium, care vor fi realizate dupa retete vechi de acum 30 de ani. Avand adaosuri de zahar, lapte si grasimi, aceste paini vor fi mai scumpe decat cele clasice. Retetele de paine de dinainte de 1989 erau mai bune si mai sanatoase decat cele de acum, erau mai naturale, pentru ca nu contineau amelioratori”, a precizat in acest sens presedintele Rompan.
 
Noile tipuri de paine vor fi insotite de un certificat eliberat de Ministerul Agriculturii, care sa ateste ca respecta retetele vechi si ca nu contin amelioratori.

Aurel Popescu afirma ca retetele vechi nu mai erau aplicate de multa vreme nici in cazul painii premium, iar laptele era inclocuit cu apa, sau untul cu margarina.
„Vom iesi pe piata cu paine alba, semialba, neagra sau cu cartofi, dar si cu paine cu secara. Vom reface si franzela Bucuresti, care pana in 1989 se gasea pe piata in Capitala. Era ca o bagheta lunga de 65 de centimetri si cantarea 400-500 de grame, si continea faina alba, drojdie, apa, sare, lapte, margarina si zahar”, a afirmat presedintele patronatului din industria de panificatie.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016