Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romsuintest Peris SA parcurge un amplu proces de modernizare si retehnologizare


Postul de televiziune Realitatea TV a difuzat in data de 01 Iulie 2011 un reportaj in care se mentiona ca personalul si animalele de la Combinatul de porci Peris se confrunta cu o situatie disperata, salariatii acuzand conducerea de neplata salariilor de doua luni de zile si falimentarea intentionata a Combinatului. Fata de reportajul difuzat, Conducerea Romsuintest Peris S.A., cere dreptul la replica si vine cu clarificari.
Romsuintest Peris S.A., singura unitate de crestere a porcinelor din Romania care efectueaza si cercetare stiintifica in domeniu, se afla de jumatate de an intr-o situatie foarte dificila care, insa, nu trebuie prezentata denaturat si care nu a fost ascunsa presei. Reportajul difuzat in data de 01 Iulie 2011 prezenta imagini filmate de catre unul din reporterii postului de televiziune Realitatea TV cu protestul angajatilor Romsuintest Peris SA, lasand sa se inteleaga faptul ca angajatii nu si-au mai primit salariile de doua luni de zile si Combinatul a fost preluat de noua conducere in vederea falimentarii acestuia.

In acest moment, Romsuintest Peris SA parcurge un amplu proces de modernizare si retehnologizare, restructurare si reorganizare, repozitiomare si rentabilizare.Restructurarea si reorganizarea in vederea eficientizarii activitatii presupun si unele masuri mai dureroase, dar necesare, pe diferite perioade, cum ar fi reducerea personalului si a efectivelor de porcine pana la nivele considerate momentan optime.

Conducerea combinatului de porcine, desi a luat legatura telefonica cu reporterii televiziunii Realitatea TV invitandu-i pe acestia la sediul central, pentru a-i fi acordat dreptul la replica, acestia nu au raspuns invitatiei.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

Incepand cu data de 4 Martie 2011, Romsuintest Peris S.A. a intrat intr-un proces de reorganizare si rentabilizare, condus de Grupul REINVENT - noul actionar majoritar, specializat pe proiecte de restructurare. Domnul Claudiu Barbu, noul Director General al Romsuintest Peris SA a mentionat ca la un cost de productie de 12 lei pe kilogramul de porc si un pret de vanzare de doar 6,7 lei/kg este normal sa se impuna restructurari. Insa, desi situatia este dificila, exista angajati certati cu legea si obisnuiti sa-si insuseasca o parte din cereale, din combustibil si chiar capete de animale. Fata de asemenea practici nu va mai exista toleranta. Planul de afaceri propus de noua echipa de management se va adresa cerintelor cheie de revitalizare a societatii. Chiar daca o reducere a costurilor va presupune si o restrangere a personalului, angajatii corecti si muncitori nu vor avea de suferit.

Grupul REINVENT, cu o prezenta insemnata pe piata de servicii de consultanta comerciala, fiscala si financiar-contabila din Romania, ofera solutii si implementeaza proiecte de restructurare a societatilor comerciale aflate in dificultate, asigura management pentru proiecte, efectueaza auditari financiare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016