Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romvac a lansat un tratament revolutionar pentru infectii. Fermierii care l-au testat au anuntat vindecarea rapida a animalelor

romvac-a-lansat-un-tratament-revolutionar-pentru-infectii-fermierii-care-l-au-testat-au-anuntat-vindecarea-rapida-a-animalelor

Laboratoarele ROMVAC au lansat, cu ocazia aniversarii a 40 de ani de existenta, IMUNOINSTANT, o linie de produse revolutionare care pot substitui antibioticele in tratarea celor mai dificile infectii. Tratamentul a fost dezvoltat in colaborare cu specialistii de la Institutul ”Victor Babes” din Capitala si poate fi folosit atat pentru uz veterinar, cat si uman.


Mai multi fermieri au testat deja IMUNOINSTANT si s-au declarat mai mult decat incantati vindecarile rapide ale animelelor. Astfel, cunoscutul crescator de vaci de lapte Cristian Lungu a povestit ca a folosit IMUNOINSTANT pentru a trata mamita la bovine si infectia a disparut dupa trei zile de la administrare, prevenind astfel fermierul de la pierderi importante. La analizele efectuate, laptele a iesit ”curat” si animalul a fost perfect vindecat.

Noua linie de produse are actiune tintita pentru rezolvarea celor mai dificile cazuri de infectie, cu rezistenta la antibiotice, avand la baza o descoperire datand din 1893, dar care a fost complet uitata de catre oamenii de stiinta si medici.

”Acum peste 100 de ani, F. Klemperer a aratat ca o gaina cu un anumit agent patogen are capacitatea sa produca o imunoglobulina specializata – IgY, pe care o transfera in oul sau pentru a asigura imunitatea puilor impotriva virusului cu era infectata sau imunizata pasarea-mama. Pornind de la aceasta descoperire, cercetatorii ROMVAC au dezvoltat un tratament revolutionar ce au la baza acest tip de imunoglobulina si care a avut rezultate exceptionale in cazurile ce prezentau rezistenta la antibiotice. IMUNOINSTANT este un produs 100% romanesc, un produs natural – fiind obtinut din proteina de ou, ce poate substitui traditionalele”, a declarat domnul Constantin Chiurciu, Directorul General al ROMVAC.

IMUNOINSTANT este un tratament natural, pe baza unei proteine din ou. In mediu steril, gainile sunt vaccinate impotriva unei infectii cu o anumita bacterie sau virus, iar dupa trei zile, ouale pe care le produce ajung sa contina o cantitate suficienta de imunoglobulina IgY impotriva respectivului agent patogen. Aceasta proteina este apoi transformata de cercetatorii ROMVAC in IMUNOINSTANT cu administrare pe cale orala (gargara, spre exemplu) sau nazala (spray). In curand, ROMVAC va lansa si o linie adresata infectiilor cutanate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


IMUNOINSTANT se adreseaza unei game largi de agenti patogeni, precum Rotavirus, Escherichia Coli, Staphyloccocus Aureus, Acinetobacter baumannii, Salmonella enteritidis, Klebsiella pneumonia, Pseudomonas aeruginosa sau Bacillus anthracis. ”Avem deja tratamente pentru cele mai frecvente infectii, inclusiv cele din spatiile spitalicesti. Dupa identificarea virusului, daca nu il avem inca in gama noastra, putem obtine tratamentul pentru el in 65 de zile. In cazuri de urgenta, dezvoltarea produsului poate dura 50 de zile”, a mai declarat domnul Chiurciu.

Tratamentul dezvoltat de ROMVAC si Institutul Victor Babes va fi prezentat la nivel mondial in cadrul Congresului European de Biotehnologii ce va avea loc la Lecce – Italia, in perioada 15-18 mai 2014.

”2014 este un an important pentru noi, cei de la Romvac: aniversam 40 de ani de activitate. Suntem o poveste de succes, 100% romaneasca si cred ca este momentul sa vorbim despre aceasta si sa prezentam publicului larg, dar si celui de specialitate, rezultatele si solutiile noastre”, mai declara domnul Constantin Chiurciu, Directorul General al ROMVAC S.A.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.15 din 24 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016