Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-a modificat regulamentul de selectie a proiectelor europene finantate prin PNDR 2020

s-a-modificat-regulamentul-de-selectie-a-proiectelor-europene-finantate-prin-pndr-2020

Una dintre cele mai importante modificari pe care o aduce noul regulament este aceea ca in primele cinci zile calendaristice de la deschiderea sesiunii si din fiecare etapa de depunere a proiectelor nu se aplica plafonul maxim de depunere, indiferent de valoarea totala a fondurilor solicitate prin proiectele depuse.


Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a decis, impreuna cu Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala, sa modifice Regulamentul de organizare şi funcţionare a procesului de selectie si a procesului de verificare a contestatiilor pentru proiectele finantate prin intermediul submasurilor din PNDR 2014 - 2020, ca urmare a solicitarilor primite in sesiunile anterioare de depunere din partea potentialilor beneficiari ai programului.
 
„Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale anunta modificari ale Regulamentului de organizare si functionare a procesului de selectie si a procesului de verificare a contestatiilor pentru proiectele aferente masurilor din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020. Ca urmare a solicitarilor primite in sesiunile anterioare de depunere din partea potentialilor beneficiari ai PNDR, AFIR a decis impreuna cu Autoritatea de Management pentru PNDR sa modifice ROF-ul de selectie si de contestatii pentru proiectele finantate prin intermediul submasurilor din PNDR 2014 - 2020”, se spune intr-un comunicat al AFIR.
 
Una dintre cele mai importante modificari pe care o aduce noul ROF este aceea ca in primele cinci zile calendaristice de la deschiderea sesiunii si din fiecare etapa de depunere a proiectelor nu se aplica plafonul maxim de depunere, indiferent de valoarea totala a fondurilor solicitate prin proiectele depuse.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

In acest fel, se asigura principiul egalitatii de sanse pentru toti cei care au pregatit proiecte şi vor sa le depuna pentru a primi finanţare in aceasta sesiune.

O alta modificare esentiala vizeaza plafonul maxim de depunere de 120% din nivelul alocarii sesiunii anuale a masurii/submasurii/componentei, plafon care se majoreaza la 200%.
 
Depunerea proiectelor in cadrul sesiunii anuale se opreste la termenul limita prevazut in anuntul de lansare sau inainte de acest termen, daca valoarea publica totala a proiectelor depuse cu un punctaj estimat mai mare sau egal cu pragul de calitate aferent lunii/trimestrului respectiv ajunge la 200% (excluzand valoarea publica totala a proiectelor retrase). Aceasta prevedere nu se aplica in primele cinci zile calendaristice din fiecare etapa de depunere.
 
Totodata, o alta prevedere din noul ROF se refera la stabilirea unui termen de minimum sapte zile calendaristice de la publicarea formei finale a Ghidului Solicitantului pe pagina oficiala de internet a Agenţiei, www.afir.info, si pana la lansarea sesiunii de primire a cererilor de finantare.

Modificarile prevazute de actualul ROF al procesului de selectie si al procesului de verificare a contestatiilor se aplica tuturor sesiunilor de depunere a proiectelor ce se vor deschide ulterior aprobarii acestui regulament.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.33 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016