Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

S-au majorat ajutoarele acordate crescatorilor de vaci de lapte din zonele defavorizate

s-au-majorat-ajutoarele-acordate-crescatorilor-de-vaci-de-lapte-din-zonele-defavorizate

Fondurile totale alocate acestei majorari sunt de trei milioane de euro.


In sedinta de guvern de la jumatatea acestei saptamani, a fost adoptata o hotarare ce prevede majorarea cu 3 milioane de euro a plafonului alocat ajutorului specific pentru crescatorii de vaci de lapte din zone defavorizate, suma totala alocata categoriei vaci de lapte din zone defavorizate crescand astfel  de la 22,4 milioane de euro la 25,4 milioane de euro.
 
Ajutorul specific, reprezentand un sprijin financiar aferent Fondului European de Garantare Agricola, va fi asigurat din sumele alocate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, din venituri din privatizare inregistrate in contul curent generat al Trezoreriei Statului, conform legilor bugetare anuale.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Masura luata de Guvern are la baza consultarile intre Ministerul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale şi sectorul privat si raspunde solicitarilor adresate de catre asociatiile crescatorilor de vaci de lapte.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016