Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sărbătoare la Grădina Botanică din Bucureşti: De 150 de ani învăţăm de la natură


Gradina Botanica "Dimitrie Brandza" a Universitatii din Bucuresti sarbatoreste in acest an 150 de ani activitate. Infiintata in anul 1860, in timpul domniei lui Al. I. Cuza, Gradina Botanica din Bucuresti este o institutie de cultura, educatie si cercetare, un factor activ in procesul general de constientizare a relatiei dintre om si natura, prin prisma necesitatii conservarii diversitatii vegetale.
Cu ajutorul campaniei “De 150 de ani invatam de la natura”, Gradina Botanica din Bucuresti ne indeamna in 2010 sa redescoperim natura si sa invatam de la ea, sa redevenim responsabili si sa traim in echilibru cu mediul inconjurator.

Mesajul campaniei aniversare: “De 150 de ani invatam de la natura” s-a nascut ca o consecinta a faptului ca plantele, spre deosebire de om, traiesc intr-un echilibru perfect cu natura. Niciodata nu consuma mai mult decat au nevoie, niciodata nu fac rau naturii. Altfel spus, plantele au un “comportament responsabil” fata de mediul inconjurator. Dupa 150 de ani, aceasta este lectia pe care o putem invata de la natura, cu ajutorul Gradinii Botanice.

Campania “Gradina Botanica - 150 ani” include o serie de actiuni menite sa ii apropie pe bucuresteni de un loc special al orasului in care traiesc, Gradina Botanica Bucuresti. Astfel, campania va debuta cu expozitia de orhidee si plante exotice organizata cu sprijinul Alpha Bank Romania in serele de expozitie, pe tot parcursul lunii iunie, cu intrare libera pentru vizitatori. Evenimente educative pentru copii, conferinte stiintifice si un concurs de fotografie vor completa campania aniversara.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Cu ocazia lansarii oficiale a campaniei de aniversare a 150 de ani, Gradina Botanica a redeschis Centrul de Educatie Ecologica, destinat copiilor si elevilor interesati de diversitatea mediului si, in special, de studiul plantelor. Centrul de Educatie Ecologica dispune acum de o noua amenajare a spatiului pentru gazduirea unui numar si mai mare de copii in cadrul unui grup de studiu de la 20 la 40 de elevi. Totodata, se lucreaza in prezent la construirea unei sali mai mari pentru elevi de gimnaziu, alaturi de categoriile de varsta incluse pana in prezent: gradinita si scoala primara.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016