Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Scott’s le-a prezentat peisagiştilor oferta de seminţe şi îngrăşăminte


Miercuri am participat la simpozionul Introducerea conceptului iTurf in Romania, organizat de Scott’s. Ceea ce credeam că va fi prezentarea comercială a unui portofoliu de produse s-a dovedit a fi un eveniment axat mai mult pe informare, tehnologie şi inovaţie. Mi-a părut rău că nu am reuşit să stau până la sfârşit (discuţiile au durat peste trei ore, în prezenţa a 100 – 150 de reprezentanţi ai firmelor de amenajări). Iată câteva puncte care mi-au atras atenţia:
Seminţele de gazon
Scott’s vine cu soluţii pentru zonele secetoase. Pe de o parte, a fost prezentat un concept numit Quick Seed Pro – seminţele sunt amestecate cu fibră de cocos, pentru păstrarea umidităţii. Pe lângă acesta, a mai fost prezentată o tehnologie despre care auzisem nu demult şi pe care am prezentat-o în premieră pe bioproduct: particule absorbante înglobate în sol, care menţin umiditatea o perioadă foarte lungă de timp.

Spre deosebire de Geohumus, care este un aditiv pentru substrat, Scotts duce acest concept mai departe şi vine cu un produs care asociază beneficiile unui material săditor de calitate cu avantajele utilizării materialelor absorbante înglobate în sol, pentru a preveni pierderea apei. Astfel, tehnologia EZ Seed® permite însămânţarea cu iarbă pe terenuri dificile, sterpe. Seminţele sunt învelite într-un amestec de fertilizatori şi material absorbant care menţine umiditatea, ceea ce permite dezvoltarea rapidă a sistemului radicular şi consum redus de apă.

Amestec de ierburi pentru viticultură şi pomicultură

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

Mai precis, material săditor selecţionat pentru întreţinerea solului în sistemul benzilor înierbate. Benzile înierbate sunt o soluţie ecologică pentru refacerea sau menţinerea terenurilor agricole supuse eroziunii. Terenul se împarte în fâşii unde se intercalează benzi înguste însămânţate cu ierburi cu alte culturi – pomi fructiferi, viţă de vie, prăşitoare. Benzile pot avea o lăţime constantă dacă versantul are pantă uniformă sau lăţime variabilă dacă panta versantului este mai puţin uniformă. Benzile înierbate filtrează materialul solid antrenat de pe fâşia din amonte, micşorează viteza de scurgere a apei şi sporesc infiltraţia în sol. Potrivit producătorului, amestecul este rezistent la glifosat - iar varietăţile sunt obţinute prin ameliorare clasică.

Citeşte mai mult pe BioProduct.ro
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016