Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Se modifica legea privind vanzarea terenurilor

se-modifica-legea-privind-vanzarea-terenurilor

Seful MADR sustine ca noile modificari vor facilita accesul pentru cumparatorii romani.


Legea privind vanzarea terenurilor agricole se modifica in Parlamentul Romaniei in asa fel incat accesul sa fie usor si direct pentru cumparatorii romani, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea.
 
Referindu-se la modificarile pe legea privind vanzarea terenurilor catre cetateni straini, ministrul Agriculturii a afirmat ca „sunt actiuni exceptionale facute in Parlamentul Romaniei”, astfel incat fermierii romani sa poata avea acces usor la terenul respectiv.
 
„Nu modific eu aceasta lege. Parlamentul Romaniei modifica aceasta lege, iar modificarea a pornit de la o decizie politica pe care a luat-o Liviu Dragnea. Modificarea este in asa fel incat sa aiba acces usor fermierii romani la terenul respectiv. O sa vedeti exact, concret, cum se va derula aceasta lege. A trecut de Camera superioara. Accesul o sa fie usor, direct pentru cumparatorii romani. Aceasta lege trebuie sa raspunda si unor conditii externe, in conditiile in care piata este libera”, a spus seful MADR.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Intrebat care mai este pretul unui hectar de teren agricol in Romania, Daea a raspuns ca un hectar de teren costa de la 2.000 de euro la 60.000 de euro, depinde de zona.
 
„Duceti-va la Matca, in Galati, sa vedeti ca atat este! Este cel mai mare bazin legumicol. Daca intri in Matca vezi casele acoperite de luciul solariilor si al serelor. Acolo, in fiecare zi, cate 4-5 tiruri de legume pleaca in afara, in Lituania, Estonia, Polonia. Se produc legume pentru altii. La Peretu, langa Rosiorii de Vede, se iau cartofii si se exporta in Polonia”, a mai precizat seful MADR.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016