Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretarul de stat Tamas Nagy: Crescatorii de bovine vor primi subventiile pana la Paste

secretarul-de-stat-tamas-nagy-crescatorii-de-bovine-vor-primi-subventiile-pana-la-paste

La fel se va intampla si cu subventiile pentru combustibil, dupa cum a dat asigurari demnitarul cu ocazia unei intalniri cu fermierii din Covasna.


Vesti bune pentru agricultori inainte de Sarbatorile Pascale, venite din partea secretarului de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Tamas Nagy, care le-a dat asigurari ca pana la Paste vor primi subventiile pentru combustibil, iar crescatorii de bovine vor primi, de asemeni, fondurile cuvenite pentru ingrijirea animalelor.
 
Promisiunile au fost facute in cadrul unei intalniri pe care demnitarul a avut-o zilele trecute cu autoritatile locale, reprezentantii institutiilor care activeaza in domeniul agriculturii si cu fermierii din judetul Covasna, ocazie cu care Tamas Nagy a spus ca in cadrul ministerului pe care il reprezinta se lucreaza intens la stabilirea noii strategii de dezvoltare rurala a Romaniei.
 
Chestionat de reprezentantii fermierilor prezenti in sala, in privinta subventiilor pentru combustibil si a celor pentru crescatorii de animale, secretarul de stat a facut cunoscut faptul ca in ultimele trei saptamani aceste probleme s-au aflat pe agenda sa de lucru si ca a reusit sa obtina aceste subventii, care vor ajunge la beneficiari inainte de Paste. Este vorba de subventiile pentru combustibil si cele pentru crescatorii de bovine, care, conform lui Tamas Nagy, ar trebui sa primeasca banii cel tarziu saptamaina viitoare.
 
Acesta a mai anuntat ca procedura obtinerii subventiilor de catre crescatorii de bovine, ovine si caprine va fi mai putin birocratizata, in sensul ca  va trebui doar ca beneficiarii sa depuna o cerere in acest sens la APIA. Pana acum, termenul limita era prea scurt iar subventiile se acordau dupa un sistem de criterii complicat, care facea ca deseori sa se intarzie platile, insa secretarul de stat a dat asigurari ca lucrurile se vor simplifica mult.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Tamas Nagy a mai precizat si faptul ca anul acesta a crescut si valoarea ajutorului acordat, care in cazul crescatorilor de bovine pentru carne a ajuns la 300 de euro, iar al celor care cresc vaci de lapte, la 71 de euro. Totodata, a mai declarat secretarul de stat, valoarea subventiei pentru combustibil a fost majorata de la 1,39 de lei pe litru, la 1,46 de lei pe litru, pentru a se compensa astfel cresterea pretului la combustibil.
 
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016