Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Seful APIA anunta cati fermieri vor intra in esantionul de control

seful-apia-anunta-cati-fermieri-vor-intra-in-esantionul-de-control

Controalele vor incepe din 1 iulie, la acest moment fiind in faza de finalizare verificarile preliminare si urmand a fi desemnati fermierii care vor fi inclusi in esantionul de control in teren.


Directorul general al APIA, Adrian Pintea, a anuntat la jumatatea acestei saptamani ca functionarii agentiei de plati sunt in grafic in ceea ce priveste pregatirile pentru inceperea controalelor in teren, iar esantioanele cu fermierii care vor fi supusi acestui control vor fi trimise zilele acestea centrelor judetene ale APIA.
 
„Cu privire la activitatea de esantionare la controlul pe teren a cererilor unice de sprijin, precizam ca aceasta este in plina desfasurare si preconizam finalizarea in cel mai scurt timp astfel incat esantioanele de control sa fie transmise Centrelor judetene APIA in timp util”, a declarat Adrian Pintea, citat de Agrointel.ro.
 
Acesta a mai precizat ca in aceasta campanie, numarul fermierilor care vor fi inclusi in esantionul de control este de aproximativ 95.000, iar suprafata totala care va fi verificata prin teledetectie, va fi de circa 32.900 de kilometri patrati.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Avand in vedere complexitatea metodologiei pentru selectia esantionului de control, precizam ca la aceasta data activitatea de esantionare la controlul pe teren a cererilor unice de sprijin este in plina desfasurare si, prin urmare, inca nu putem sa avansam o cifra clara a numarului de fermieri ce vor fi controlaĊ£i pe teren. Totusi, precizam ca numarul de fermieri posibil a fi selectaĊ£i la control, atat clasic cat si prin teledetectie, in anul 2017 este de circa 95.000. Suprafata propusa pentru controlul prin teledetectie aferenta anului de cerere 2017 este de aproximativ 32.900 km2, zona de control fiind structurata pe 35 zone de control distribuite pe intreaga suprafata a tarii”, a mai declarat seful APIA, conform aceleiasi surse.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016