Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Seful APIA ia in calcul varianta majorarii subventiilor pentru campania 2017

seful-apia-ia-in-calcul-varianta-majorarii-subventiilor-pentru-campania-2017

Aceasta, pentru ca suprafata toala declarata de fermieri este mai mica decat anul trecut, iar suma alocata se va imparti astfel la un numar mai mic de hectare.


Luni, la ora 24.00, expira termenul pana la care fermierii isi pot depune cererile pentru subventiile din campania 2017, cei care nu s-au prezentat pana acum la centrele APIA in acest sens, urmand sa nu beneficieze de plati in acest an.
 
Bugetul pentru plata subventiilor este deja aprobat, fiind calculat in functie de suprafata totala declarata in campaniile anterioare, insa se pare ca de aceasta data, fermierii care au depus cereri pana la data limita au declarat mai putine hectare.
 
In consecinta, suma alocata se va imparti la un numar mai mic de hectare fata de campaniile anterioare, astfel ca sumele pe care le vor primi fermierii ar putea fi ceva mai mari.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Aceasta ipoteza a fost confirmata recent de Adrian Pintea, directorul general al APIA, care a declarat in acest sens ca „anul acesta nu mai avem ca in exercitiul financiar anterior cand aveam notificate 8,6 milioane de hectare iar Romania ajungea la 9 milioane de hectare si atunci se facea reducerea proportionala si luai bani mai putini. In noul exercitiu 2014-2020 nu mai functioneaza asa ci mergem pe plafoane financiare care se impart la hectarele eligibile. Daca eventual sunt mai putine hectare, suma pe hectar o sa fie mai mare”.
 
Acesta a mai precizat ca, zilnic, la APIA s-au depus cereri pentru peste 300.000 de hectare, iar suprafata totala este in jur de 75 de milioane de hectare, ceea ce reprezinta aproximativ 80 la suta din suprafata declarata anul trecut.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016