Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Seful MADR se roaga de functionarii de la APIA sa grabeasca plata subventiilor

seful-madr-se-roaga-de-functionarii-de-la-apia-sa-grabeasca-plata-subventiilor

Acesta a declarat ca a mers personal in birourile de la agentie si a stat de vorba cu angajatii, rugandu-i sa faca toate eforturile posibile in acest sens.


Dupa ce a precizat in urma cu cateva saptamani ca detine informatii conform carora la nivelul APIA au existat acte de sabotaj la plata avansurilor, doar pentru a-l discredita, ministrul Agriculturii a declarat zilele trecute ca a mers sa discute personal cu angajatii agentiei de plati si chiar i-a rugat pe acestia sa isi faca treaba pentru care sunt platiti.
 
„Am fost in birourile celor care lucreaza pe plati si i-am rugat colegial, nu de la ministru la functionar, efectiv i-am rugat si au spus ca este primul ministru care face lucrul acesta. Le-am spus va rog ajutati-ma pentru ca pentru mine, prioritar este sa vin cu platile cat mai rapid. Eu, orice zi castig fata de 8 aprilie este pentru fermierul meu un avantaj extraordinar, un castig. I-am rugat, lucrati si peste program, lucrati si sambata si duminica, o sa va dau recuperare ulterior, incerc sa va dau si stimulente financiare, numai sa reusim sa platim in avans” a marturisit ministrul in cadrul unei emisiuni televizate.
 
Acesta a mai explicat ca situatia actiuala in care s-a ajuns are mai multe cauze si nu se datoreaza furnizorului de soft. „In situatia aceasta nu s-a ajuns din vina furnizorului de soft. El a fost alaturi de mine si in momentul cand eu reusisem sa scutim 20 de zile si mi s-a zis ca daca aplic acea procedura, nu se mai respecta caietul de sarcini. Furnizorul de soft a zis ca isi asuma el, rezolva problema si ramanem in calendar. Ca o concluzie, daca nu ne-am facut lectiile la timp, atunci este aceasta intarziere care este greu de recuperat” a mai precizat seful MADR.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Datele anuntate pentru plata subventiilor sunt 8 aprilie pentru fermierii din sectorul vegetal si 24 mai pentru crescatorii de animale, iar daca rugamintile ministrului vor fi ascultate, este posibil ca aceste plati sa fie facute si mai devreme.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016