Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Seminar despre trufe, in perioada 22-24 ianuarie 2010

Tags: trufe

Ecologia trufelor si metodologia culesului de trufe sunt subiectele unui seminar organizat de societatea Truffoir, in perioada 22-24 ianuarie in localitatea harghiteana Gheorghieni, informeaza RECOLTA.EU

Evenimentul, ajuns la a cea de a opta editie, se adreseaza persoanelor interesate sa cunoasca bazele acestei activitati. La seminar vor fi prezentate speciile de trufe culese, metodele principale de cules, ecologia şi cultivarea trufelor, dresajul cainilor de cautare dar si secrete culinare.

Participantii vor lucra pe baza unui manual scris despre identificarea speciilor de trufe si colectarea lor, iar la final vor primi diplome care atesta prezenta lor in acest program.

Intalnirea va incepe pe 22 ianuarie 2010, la ora 19, in pensiunea agroturistica Raza Soarelui din Gheorgheni, judetul Harghita.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Programul seminarului

Vineri : Prezentarea participanţilor. Lecţie de introducere în ecologia trufelor şi metodologia culesului.
Sâmbătă: Practică pe teren. Seara: Secrete culinare – trufele în bucătărie. Cină: Meniu cu trufe.
Duminică: Înmânarea diplomelor de participare.

Organizatorii anunta ca taxa de participare este de 150 Euro, care include costul cazarii cu pensiune completa, cat şi meniul cu trufe. Cazarea se face intr-o pensiune agroturistică de 2 stele, avand camere pentru 2-4 persoane. pentru inregistrare, organizatorii pun la dispozitie un formular online de inscriere.

Mai multe informatii puteti obtine la numarul de telefon 0751.223.555, Fekete A. Oszkar.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016