Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sesiunea de depunere a proiectelor pe masurile 121 si 123 se prelungeste din nou, de aceasta data pana pe 15 februarie

sesiunea-de-depunere-a-proiectelor-pe-masurile-121-si-123-se-prelungeste-din-nou-de-aceasta-data-pana-pe-15-februarie

Astazi, 1 februarie, trebuia sa fie ultima zi de depunere a proiectelor in cadrul sesiunii deschise in cadrul masurilor 121 - modernizarea exploatatiilor agricole si 123 - cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere. Un anunt de ultima ora publicat joi seara pe site-ul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) informeaza ca termenul limita se prelungeste pana pe 15 februarie 2013.


Initial, termenul expirase pe 18 februarie, insa, datorita numarului redus de proiecte primite, el fusese prelungit pana pe 1 februarie.

Asadar, potrivit noii prelungiri, termenul limita de depunere pentru cele doua sesiuni de cereri de proiecte aferente masurilor 121 si 123 este 15 februarie 2013, ora 12:00.

Anuntarea rezultatelor pentru cererile de finantare depuse în cadrul acestei sesiuni se va face dupa aprobarea Raportului de Selectie de catre Directorul General al Autoritatii de Management pentru PNDR.

Masura 121 - modernizarea exploatatiilor agricole

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Fondurile totale disponibile pentru Masura 121 "Modernizarea exploatatiilor agricole" sunt de 150 de milioane de euro, si se acorda distinct, respectiv 20 de milioane de euro pentru implementarea standardelor pentru lapte crud si protectia apelor împotriva poluarii cu nitrati proveniti din surse agricole, 10 milioane de euro pentru beneficiarii masurii 141 "Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenta" care au semnat decizia de finantare, 48 de milioane de euro pentru sectorul vegetal (40%) si 72 de milioane de euro pentru sectorul animal (60%).

Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul Masurii 121 este de 1,6 milioane de euro.

Masura 121 "Modernizarea exploatatiilor agricole" se încadreaza în Axa I "Cresterea competitivitatii sectorului agricol si silvic" si are ca obiective introducerea si dezvoltarea de tehnologii si procedee noi, diversificarea productiei, ajustarea profilului, nivelului si calitatii productiei la cerintele pietei, inclusiv a celei ecologice, precum si producerea si utilizarea energiei din surse regenerabile, adaptarea exploatatiilor la standardele comunitare, cresterea veniturilor exploatatiilor agricole sprijinite precum si sprijinirea membrilor grupurilor de producatori sau ai altor forme asociative în vederea încurajarii fenomenului de asociere.

Masura 123 - cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere


Fondurile disponibile pentru masura 123 "Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere" sunt de 80 de milioane de euro, din care 20 de milioane de euro pentru implementarea standardului privind laptele crud, în conformitate cu decizia UE si 60 de milioane de euro pentru finantarea proiectelor care vizeaza investitii pentru procesarea si marketingul produselor agricole (cu exceptia produselor piscicole).

Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect din cadrul masurii 123 este de 3 milioane de euro.

Masura 123 "Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere" se încadreaza în Axa I - "Cresterea competitivitatii sectorului agricol si silvic" si are ca obiective principale introducerea si dezvoltarea de tehnologii si procedee pentru obtinerea de noi produse agricole si forestiere competitive si adaptarea întreprinderilor la noile standarde comunitare atat în etapa de procesare cat si în cea de distributie a produselor obtinute. De asemenea, masura mai are ca obiective îmbunatatirea veniturilor întreprinderilor sprijinite prin cresterea valorii adaugate a produselor agricole, precum si cresterea eficientei economice a activitatii microîntreprinderilor, prin dezvoltarea si modernizarea echipamentelor, proceselor si tehnologiilor de prelucrare.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016