Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Si eurodeputatii cred ca reforma PAC trebuie sa se indrepte spre o agricultura durabila

si-eurodeputatii-cred-ca-reforma-pac-trebuie-sa-se-indrepte-spre-o-agricultura-durabila

UE ar trebui sa se concentreze pe dezvoltarea agriculturii locale si durabile si sa promoveze mai mult calitatea si diversitatea acesteia, a spus eurodeputatul Jose Bove, al carui raport privind actiunile de informare si promovare pentru produsele agricole pe piata interna si in tarile terte a fost adoptat in comisia pentru agricultura pe 18 septembrie. Raportul a fost intocmit ca reactie la o comunicare a Comisiei.


"Este important sa putem dezvolta o agricultura durabila si de proximitate. Alimentele acestei agriculturi locale, produse in ferme UE, trebuie sa satisfaca diversitatea alimentara a consumatorilor europeni. Astazi, exista o piata nationala si internationala, dar, in acelasi timp, exista toata aceasta agricultura de proximitate, care intretine milioane de tarani, care ofera produse de calitate foarte specifice si care are nevoie de a fi facuta cunoscuta in state", a precizat europarlamentarul francez, intr-un interviu postat pe pagina Parlamentului European.

Acesta a mai spus ca s-a mers prea departe in directia standardizarii produselor agricole si alimentare si ca, in opinia sa, reforma politicii agricole comune ar trebui sa mearga in directia stimularii diversitatii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Am suferit prea mult in anii banalizarii si standardizarii. in spatele diversitatii se afla un element pe care il uitam: sanatatea. Daca nu avem produse standardizate, plantele si animalele rezista mai bine in fata bolilor. Diversitatea locala poate consolida formele diferite fara folosirea antibioticelor si a substantelor chimice. Trebuie sa promovam pietele locale si locurile de vanzare colectiva a produselor locale. Exista magazine ale producatorilor agricoli care devin alternative la supermarketuri. Scurtarea pietei intre producator si consumator permite cresterea valorii pentru agricultori", a conchis Jose Bove.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016