Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sibiul va fi gazda celei de-a treia editii a Conferintei Internationale Meat & Milk 2014

sibiul-va-fi-gazda-celei-de-a-treia-editii-a-conferintei-internationale-meat-milk-2014

Manifestarea va prilejui intalniri si discutii deschise intre producatori, reprezentanti ai autoritatilor, parlamentari europeni si reprezentanti ai companiilor din domeniu agricol.


In zilele de 11 si 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu se va desfasura Conferinta Internationala Meat & Milk 2014 - la care vor participa invitati de prim rang, din tara si strainatate. Dupa cum au anuntat organizatorii, manifestarea are scopul de a identifica raspunsuri si solutii la problemele fermierilor romani, „in conditiile in care mediul de afaceri din Romania este grav distorsionat de sistemul legislativ si fiscal, fermierii din sectoarele productiei de carne si lapte sunt nevoiti sa caute solutii viabile pentru iesirea din criza, desi diferite obstacolele pe care le intampina ii afecteaza in mod egal, punand in pericol intreaga zootehnie romaneasca”.
 
Astfel, in sedintele generale din fiecare dimineata, europarlamentarii Daciana Sarbu si Viorica Dancila, ministrul Agriculturii,Daniel Constantin si secretarul de Stat in MADR, Daniel Botanoiu, vor vorbi despre masurile structurale luate la nivel comunitar si national, menite sa eficientizeze zootehnia Romaniei, iar Nicolae Popa, reprezentantul APDPR, va prezenta ultimele noutati in domeniul finantarii activitatii din fermele de carne si lapte.
 
Deosebit de interesante se vor dovedi comunicarile sustinute in sedintele generale de Jean-Luc Meriaux-Secretar General al UECVB si Wim Zaalmink-Cercetator in Departamentul de Inovatie al Universitatii Wageningen-Olanda, care vor contine date relevante despre evolutia celor doua sectoare, la nivel european, dar si referinte stricte la oportunitatile fermierilor romani, in peisajul economic al Uniunii Europene.
 
In sedinta generala din dimineata zilei de 11 iunie, Banca Comerciala Carpatica, va detalia oferta de finantare destinata fermierilor, aceasta putand fi consultata si la standul organizat in cadrul sectiunii Business to Business-B2B. vor avea loc si prezentari ale unor companii precum Gruppo AB, Cargill, BTC Europe GmbH,  Danone si ACO, ale caror produse si servicii se adreseaza inclusiv fermierilor. Tot acestora li se va adresa si o ferta companiei Biotrend Plus-Bulgaria, care, la standul propriu, pe langa oferta destinata procesatorilor, va prezenta produse si teste de laborator destinate sigurantei activitatii din ferma.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Evenimentul de la Sibiu va include si o masa rotunda televizata, care va avea loc in dupa-amiaza zilei de 12 iunie si care va purta titlul ”Risc Maxim: TVA ridicat, evaziune, private label”. La dezbaterea televizata vor fi invitati sa asiste si sa intervina toti participantii la Meat & Milk, alaturi de Dorin Cojocaru, presedintele APRIL, Sorin Minea, presedintele Romalimenta, reprezentanti ai autoritatilor si ai fermierilor.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016