Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Smart Food Solutions inaugureaza cea mai moderna fabrica de paine feliata si ambalata


Smart Food Solutions inaugureaza astazi in comuna Floresti, judetul Prahova, cea mai moderna fabrica de paine feliata si ambalata, de tip toast, din Europa de Est.
Proiectul a demarat in anul 2008, valoarea totala a investitiei ridicandu-se la 8 milioane de euro. Constructia, demarata in august 2008 si finalizata in septembrie 2010, se intinde pe o suprafata de 3.800 mp si are implemetata o linie de productie de ultima generatie, cu capacitatea de 25 tone/24 ore, complet automatizata.


Produsele fabricii, dezvoltate sub brandul SAVORIA, se gasesc pe piata din toamna anului trecut in 8 sortimente: Savoria Toast Fin, Savoria Toast Kornfit, Savoria Panzucca, Savoria Toast cu Germeni de Grau, Savoria Toast cu Secara, Savoria Toast Integral, Savoria Toast du Midi si Savoria Toast Bio 4 Corn.

Retetele ce stau la baza painii au fost dezvoltate impreuna cu cei mai mari si importanti producatori de ingrediente pentru panificatie din lume.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Produsele din brandul SAVORIA sunt destinate tuturor consumatorilor care doresc o alimentatie sanatoasa. Toate cele 8 sortimente contin ingrediente de calitate, nu contin E-uri si, implicit, sunt fara conservanti. In plus, acestea contin elemente esentiale pentru organismul uman: calciu, fibre, fosfor, vitamine si minerale, antioxidanți, Omega 3.
Productia se bazeaza pe sistemele moderne de management al calitatii avand implementate toate standardele in vigoare in domeniul sigurantei alimentului.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016