Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Soiuri de prun pentru plantarea prunului primavara


Soiuri de prun. Pentru infiintarea plantatiilor de prun si pentru cultivarea prunului, alegeti numai soiuri de prun din sursa certificate, soiuri de prun aclimatizate pentru cele mai bune productii de prune in conditiile de clima din tara noastra.
Record Pomul este viguros, fructele sunt foarte mari, sferice, uşor alungite, de culoare violaceu-închis, cu pruină fină. Pulpa este neaderentă la sâmbure, foarte bună pentru masă şi industrializare.Epoca de coacere a doua decadă a luniii septembrie.

Anna Spath Soi de vigoare mijlocie cu coroana invers piramidală. Fruct mare, de formă globuloasă, de culoare roşie-vânătă, negricioasă, cu pulpa neadarentă la sâmbure, de calitate foarte bună pentru masă si industrializare. Pomul este destul de pretenţios la sol şi căldură, rezistent la ger, la boli şi dăunători. Epoca de coacere septembrie început de octombrie.

Tuleu gras Pom: vigoare medie mare; creştere piramidală; formaţiuni de rod scurte şi mijlocii Fruct Forma: ovoidă Epiderma: vânătă violacee; acoperită cu pruină cenuşie albăstruie Calibru: 40 - 45 g Pulpa: verde gălbuie; crocantă; suculentă; neaderentă la sâmbure Gust: plăcut Aprecieri generale: fruct de calitate superioară; are afinitate redusă cu corcoduşul; soi androsteril;Epoca de maturare: sfarsit de august.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h


Stanley
Prunii din soiul Stanley au fructe mari, dulci si zemoase. Coaja lor este albastra, inchisa la culoare, invaluind pulpa galben verzuie, delicioasa. Prunul infloreste tarziu, este foarte rezistent la inghet, iar recoltarea fructelor se face vara tarziu,sfarsit de august. Face foarte multe fructe.


Vinete de Italia
Este un soi de prun destul de raspandit in tara noastra, cu pomi de vigoare mijlocie, ce fructifica pe ramuri mijlocii; este autofertil.Fructele sunt mari, scurt ovoide, bombate pe o parte unde formeaza asa zisul “piept de porumbel”. Pielita este groasa, vanata-inchisa, cu pruina albastruie, care se sterge greu. Pulpa aproape galbena, uneori rosietica, destul de aromata, de calitate foarte buna pentru masa, uscat si industrializare. Fructele sunt rezistente la caderea din pom si la transport. Se matureaza in a doua jumatate a lunii septembrie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 3 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016