Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stare de urgenţă în 23 de regiuni din Rusia, din cauza secetei


Rusia a decretat stare de urgenţă în 23 de regiuni din cauza secetei, a anunţat miercuri Ministerul Agriculturii într-un comunicat, relatează RIA Novosti, potrivit Mediafax.
Temperaturile anormal de ridicate se înregistrează de aproximativ o lună pe aproape tot teritoriul Rusiei, provocând numeroase incendii.

Luni a fost înregistrat un nou record, cu 35,2 grade Celsius, în timp ce meteorologii au avertizat că mercurul termometrelor ar putea urca la sfârşitul săptămânii până la 39 de grade Celsius. Totodată, ei avertizează că aceste temperaturi caniculare vor persista până la sfârşitul lui iulie.

De pe urma acestor temperaturi au avut de suferit nu numai oamenii, ci şi păsările şi animalele. Astfel, vremea neobişnuit de caldă din regiunea Moscova a determinat moartea unor arici, corbi sau a unor specii de peşti. Cele care nu au murit din cauza căldurii, au devenit mai agresive. Şerpii şi păianjenii au început să atace oamenii, în timp ce urşii, în căutare de apă, ies din pădure şi se plimbă prin sate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Totodată, autorităţile din Moscova susţin că situaţia privind energia este sub control, însă au avut loc pene izolate, care au afectat sistemul municipal.

Un medic din cadrul serviciului de ambulanţă a declarat pentru Nezavisimaia Gazeta că se efectuează până la 20 de curse zilnic. "Infarcturi, creşteri sau scăderi de tensiune, insolaţie sunt departe de lista completă a apelurilor pe care le primim", a declarat el. "În plus, locuitorii Moscovei abuzează adeseori de băuturile alcoolice, considerând că, de exemplu, berea rece îi poate proteja de căldură, dar acest lucru este departe de adevăr", a adăugat el.

Directorul serviciului sanitar naţional, Ghennadi Onişcenko, a sugerat introducerea unei pauze de prânz prelungite, după exemplul ţărilor cu climă caldă.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016