Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Suspiciune de substituire a speciei in produse din carne

suspiciune-de-substituire-a-speciei-in-produse-din-carne

In data de 13 martie, ANSVSA a fost informata de catre un procesator din industria alimentara, despre o suspiciune de substituire de specie in cazul unor produse din carne, informeaza un comunicat al autoritatii publicat luni.


Probele au fost prelevate de catre procesator in cadrul programului de autocontrol, in produsul finit rezultat in urma procesarii si etichetat ca avand in componenta carne de vita, identificandu-se prezenta ADN-ului specific de cal.

La aceeasi data, structurile responsabile din cadrul ANSVSA, in urma confirmarii suspiciunii de catre Laboratorul National de Referinta, au demarat verificarile procedurale.

Ca urmare a verificarilor privind trasabilitatea materiilor prime si a produselor rezultate, s-a constat ca materia prima a fost livrata de la un depozit din Romania.

Din cantitatea totala, au fost retrase de la comercializare produse identificate din lotul respectiv, intr-un procent de peste 90%.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Precizam ca in acest caz nu se aduce atingere sigurantei alimentare, fiind vorba despre o frauda, realizata prin substituirea de specie si despre dezinformarea consumatorului prin etichetare necorespunzatoare.

ANSVSA a anuntat si celelalte autoritati abilitate ale statului si continua verificarile pana la stabilirea trasabilitatii carnii.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016