Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sute de kilograme de carne stricata depistate la un control intr-un hipermarket

sute-de-kilograme-de-carne-stricata-depistatela-un-control-intr-un-hipermarket

Partea cea mai grava este ca o parte din carnea depistata se afla expusa la vanzare si este posibil sa fi ajuns si la consumatori.


Zilele trecute, inspectorii de la protectia consumatorului si politistii aflati in control prin complexurile comerciale din Capitala au descoperit intr-un hipermarket din reteaua Auchan, nu mai putin de 400 de kilograme de carne stricata, dintre care, o parte se afla chiar in galantare, expusa la vanzare.
 
Politistii de investigare a Fraudelor si inspectorii ANPC au descins in hipermarket-ul respectiv dupa ce au primit unele informatii prealabile potrivit carora aici s-ar fi aflat la vanzare carne stricata, cu ocazia descinderii avand surpriza sa constate ca informatiile primite erau reale.
 
Imediat, intreaga cantitate de 400 de kilograme de carne alterata a fost indisponibilizata iar pungile expuse au fost scoase de la vanzare, politistii si inspectorii ANSVSA, instiintati ulterior, luand la verificat toate documentele de provenienta a marfii respective, dar si ale celorlalte produse.
 
Avand in vedere ca o parte din carnea alterata era expusa la vanzare, exista temerea ca marfa ar fi putut ajunge la unii dintre cumparatori , in acest sens fiind facute inca investigatii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Intr-un comunicat remis ulterior, reprezentantii hipermarket-ului se disculpa, si sustin ca magazinul respecta toate normele de igiena si de siguranta a alimentelor.
 
„Controlul respectiv a semnalat, pe de o parte, lipsa accidentala a unei etichetari in fluxul de productie in cadrul unui singur magazin, datorata volumelor mari de fabricatie din aceasta perioada aglomerata. Toate documentele de provenienta si de calitate a carnii in curs de tocare au fost puse la dispozitie iar produsele erau in termen de valabilitate si bune pentru consum, carnea fiind utilizata pentru realizarea unor preparate care aveau etichetarea legala necesara. Pe de alta parte, in privinta carnii de pui retrase de la vanzare, aceasta actiune a fost realizata chiar de catre magazin – in cea mai mare parte, inainte si fara sa aiba legatura cu controlul, pentru urme de arsuri de congelare, desi produsul respectiv era in termen de valabilitate”, se mentioneaza in comunicat.
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016