Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tabara: Multe lucruri nu le apreciez la Patriciu, dar magazinele de cartier sunt o idee buna


Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat ca desi sunt multe lucruri pe care nu le apreciaza la omul de afaceri Dinu Patriciu, ideea acestuia de a deschide un lant de magazine mici, de cartier, este una buna, informeaza Mediafax.
"Eu as merge pe altceva, nu pe aceste lanturi mari, care isi au locul lor in orice economie. Dar elementul de baza in comert nu trebuie sa fie astea mari", a raspuns Tabara, intrebat de ce lanturile autohtone de hipermarketuri au dat faliment in ultimii doi ani.

El a adaugat ca investitorii romani ar trebui sa dezvolte magazine mici si mijlocii, la nivelul cartierelor. "Cum sunt si in Statele Unite, si oriunde in lumea civilizata, aceste magazine de cartier, care au o relatie foarte buna chiar cu producatori nu foarte mari", a spus ministrul.

Intrebat daca modelul Patriciu, cu magazine mici de cartier, este unul bun, Tabara a afirmat: "Daca a spus-o, recunosc ca este o idee buna. Parca am auzit undeva comentariul dar, repet, printre multe lucruri pe care nu le apreciez la Patriciu, daca a spus chestiunea asta, si imi amintesc ca am auzit-o, e o idee buna".

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ministrul crede ca magazinele mici sunt o solutie de viitor, dar o astfel de reteta de business nu se va impune usor.

"La noi exista tendinta aceasta de a le aduce in faliment pe cele mici. Ar avea succes in timp o astfel de retea, cu masuri de complementare de limitare a fortei si a puterii monopoliste a lanturilor straine", a continuat Tabara.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a inceput din vara acestui an sa dezvolte sub brandul Mic.ro o retea de magazine de cartier.

Planurile vizeaza pana la sfarsitul anului 2011 inaugurarea a 1.000 de unitati fixe si 2.000 mobile. Patriciu estimeaza ca in circa doi ani, cand lantul va atinge vanzari de 2 miliarde de euro, il va putea vinde unui alt investitor.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016