Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Taranii isi scot, maine, produsele in strada


Bucureştenii vor putea cumpăra produse agro-alimentare proaspete şi la preţuri reduse, începând de sâmbătă, 23 august 2008, anunţă primăria generală a capitalei.

În baza unui proiect pilot iniţiat de Primărie, Ministerul Agriculturii şi Federaţia Agrostar, producătorii autohtoni vor putea comercializa legume proaspete şi conservate, fructe de livadă şi de pădure, miere de albine, produse tradiţionale şi meşteşugăreşti, la fiecare sfârşit de săptămână, în pieţe volante denumite ţărăneşti care vor fi amplasate în diferite locaţii din Bucureşti, în general în zone în care nu există pieţe fixe.

Sâmbătă, 23 august, pieţele ţărăneşti vor funcţiona între orele 06.00-20.00 în următoarele locaţii:
- Drumul Săbăreni, Sector 6 (în capătul Căii Giuleşti);
- Str.Edgar Quinet, Sector 1 (între Str.Academiei şi fântâna de la Universitate);

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

- Bulevardul Unirii, Sector 3 (între Str.Mircea Vodă şi Nerva Traian).

Fiecare piaţă ţărănească dispune de câte 20 de standuri cu cântarele aferente. Primăria Capitalei mai asigură accesul la utilităţi, respectiv energie electrică, apă şi toalete ecologice şi spaţiile de depozitare aferente.

Federaţia Agrostar promite că pe standuri vor fi comercialízate numai produse româneşti, obţinute în fermele proprii. La acţiunea de sâmbătă participă producători din judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Ilfov, Prahova şi Teleorman.



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016