Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul Apulum Agraria se desfasoara intre 18 si 19 septembrie, la Alba Iulia


Judetul ALBA sarbatoreste bogatia toamnei cu ocazia celei de-a XIX-a editii a Targului APULUM AGRARIA, organizata de Consiliul Judetean Alba, Primaria Municipiului Alba Iulia, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Alba si Asociatia Tara Vinului Alba in perioada 18 - 19 septembrie 2010 , intre orele 1000 si 1800, in spatiul expozitional de pe Platoul Romanilor din parcul Cetate din Alba Iulia.
Partenerii principali sunt SCANDIA Sibiu si SEINEANA Seini.

Parteneri: Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Alba, Camera Agricola Judeteana Alba, Asociatia Crescatorilor de Ovine din Judetul Alba, Asociatia Judeteana a Crescatorilor de Bovine, Asociatia Crescatorilor de Bovine Baltata Romaneasca din Judetul Alba, Asociatia Judeteana a Cultivatorilor de Cereale si Plante Tehnice Alba, Asociatia Judeteana a Producatorilor de Legume si Fructe Alba, Asociatia Cultivatorilor de Sfecla de Zahar din Judetul Alba, Filiala Judeteana Alba a Asociatiei Amicii Rozelor din Romania, Asociatia ALBA AFRODA.

Editia anterioara a Targului s-a axat pe promovarea a ceea ce este specific judetului Alba in domeniul agriculturii, cresterii animalelor, industriei agro-alimentare, dar si al traditiilor mestesugaresti din zona rurala a judetului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

La editia din acest an standurile producatorilor agricoli individuali si firmelor vor abunda in fructe si legume pe alese, fructe de padure, ciuperci, nenumarate produse de panificatie si patiserie, oua, branzeturi, preparate din carne, conserve de carne si de legume, peste, miere de albine si produse apicole, sucuri de fructe vinuri, bulbi, flori si pomi fructiferi.

Vizitatorii vor putea gusta si cumpara o multime de bunatati specifice judetului Alba preparate ca la mama acasa.

Si de aceasta data vor fi prezenti producatori de produse traditionale si ecologice din Cluj, Maramures, Prahova, Arges, Sibiu, Mures, Salaj, Bihor, Brasov si chiar din judetele Tolna si Bacs Kiskun din Ungaria.

Utilajele specifice agriculturii si silviculturii, expozitiile de vaci, oi si animale mici vor atrage atentia producatorilor agricoli dar ne asteptam sa fie interesante si pentru toti ceilalti vizitatori.

Atmosfera de sarbatoare va fi intretinuta de Ansamblul folcloric si Ansamblul de fanfara ale judetului Alba.

Copiii vor primi fructe oferite gratuit de catre sponsori iar producatorii agricoli agricoli vor primi produse fito - sanitare si multe altele, oferite de Redoxim SRL, Glissando SRL, Centrul de cercetare-dezvoltare pentru biostimulatori Cluj Napoca.

Vizitatorii pot participa in mod gratuit la tombola organizata ca in fiecare an iar premiile vor fi oferite de aceasta data cu generozitate de catre toti expozantii prezenti la targ .

Va asteptam sa va bucurati de bogatiile toamnei la cea de-a XIX-a editie a TARGULUI APULUM AGRARIA.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016