Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul National al Mierii isi deschide portile pe platforma apicola Baneasa

targul-national-al-mierii-isi-deschide-portile-pe-platforma-apicola-baneasa

De aceasta manifestare de traditie se leaga sperantele multor apicultori care au avut parte de unul dintre cei mai slabi ani, productia de miere obtinuta fiind diminuata aparoape la jumatate.


Maine isi va deschide portile oficial editia de toaman a Targului National al Mierii, manifestare devenita traditie in calendarul apicultorilor autohtoni, care in acest an are o importanta deosebita pentru acestia.
 
Multi dintre apicultori spera sa isi vanda cat mai multe dintre produsele cu care vor fi prezenti la targ, intrucat au mare nevoie de resurse din cauza faptului ca anul acesta apicol a fost unul foarte slab, iar productia de miere s-a redus cam la jumatate.
 
Evenimentul este organizat de Asociatia Crescsatorilor de Albine din Romania, iar la standuri vor di prezenti circa 120 de producatori, conform estimarilor facute de Ion Fetea , presedintele asociatiei.
 
„Deocamdata, avem 110 doritori de a participa cu standuri, dar speram sa fie 120 de producatori de miere, dar si de alte produse din toate zonele tarii. Nu vor lipsi nici cei care aduc utilaje si medicamente necesare in apicultura. Este un targ atat pentru consumatori, cat si pentru apicultori. Editia din toamna este una mai interesanta, pentru ca este un an apicol slab spre mediu si, cu toate aceste vicisitudini, apicultorii fac eforturi sa vina cu o gama variata de produse naturale direct de la sursa si la preturi acceptabile, reduse fata de produsele care se regasesc in hipermarketuri”, declara acesta in urma cu cateva zile.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Unul din scopurile Targului National al Mierii este acela de a promova apicultura si produsele apicole, in sensul cresterii consumului la nivel national, in conditiile in care Romania inca inregistreaza unul dintre cele mai slabe consumuri din Europa.
 
Targul National al Mierii se va deschide maine, la ora 10,00, pe platforma apicola din Baneasa din Bucuresti (B-dul Ficusului nr. 42, sector 1), la eveniment fiind invitat si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.
 
Tot maine, dupa deschiderea targului, va avea loc simpozionul „Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura — 40 de ani de existenta”, eveniment ce se doreste a fi o noua ocazie de a evidentia istoria, prezentul si perspectivele unui sistem integrat de cercetare, dezvoltare si productie in apicultura, dar si rolul acestuia in apicultura romaneasca actuala.
 
Cei peste 100 de expozanti care vor fi prezenti isi vor etala produsele intr-o gama diversificata, de la produsele apicole obtinute direct din stupina pana la produse apicole conditionate sau alte preparate derivate din produse apicole, precum suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016