Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM incepe pe 29 septembrie, la Iasi

targul-pentru-fermieri-si-industrie-alimentara-agralim-incepe-pe-29-septembrie-la-iasi

Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara AGRALIM incepe pe 29 septembrie, in cadrul Centrului Expozitional Moldova din Iasi. La deschiderea oficiala participa peste 100 de invitati din industrie, ingineri agronomi, oameni de afaceri, presedinti si directori ai asociatiilor de profil si directiilor agricole din regiunea Moldovei, reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene si ai mass-media.


Prima zi a AGRALIM este dedicata specialistilor si antreprenorilor din sectorul agricol si industria alimentara, care se vor intalni intr-un cadru adaptat dezbaterii profesionale, la FORUMUL AGRICOL 2011, si ulterior la Seara Specialistului, eveniment informal de socializare.
 
Targul AGRALIM  isi deschide portile pentru publicul larg pe 30 octombrie si va putea fi vizitat pana pe 2 octombrie inclusiv. Timp de trei zile, fermieri, producatori, importatori si distribuitori de materii prime, utilaje si echipamente utilizate in agricultura si industria alimentara, operatori din agricultura ecologica si producatori de alimente traditionale romanesti veniti din toate regiunile tarii isi vor prezenta produsele in sectiuni separate de expunere.
AGRALIM este impartit pe trei domenii de interes si ofera publicului produse  noi din sectorul agricol si alimentar, pe care va avea ocazia sa le testeze, dar si animale de rasa si  echipamente tehnologice pentru zootehnie. 

Utilajele si uneltele agricole expuse la AGRO FARMA vor fi promovate si prin demonstratii  practice pe teren care vor avea loc zilnic. La stand vor fi expuse: anvelope, piese de schimb si  consumabile pentru tractoare, combine si alte ultilaje agricole, solutii pentru reducerea noxelor, dar si sisteme pentru aplicatii agricole si industriale, silozuri, minisere, sisteme de irigatii, tehnologii si  solutii pentru producerea energiei verzi, solutii de creditare special destinate agricultorilor si IMMurilor. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

La AGRO ALIMENTA vor fi comercializate produse din carne, lactate si produse de panificatie  pentru care se organizeaza degustari, condimente si esente, uleiuri, bauturi alcoolice si racoritoare si  ape minerale. Vor fi prezentate si masini si utilaje pentru procesarea produselor alimentare. 

Vizitatorii zonei AGRO TRADITIONAL vor putea achizitiona produse  ecologice, produse traditionale romanesti si produse naturiste la pret de producator. La standuri vor  fi vandute preparate din carne si carne, branzeturi, dulciuri, bauturi, legume si fructe.

Pe 2  octombrie va fi sarbatorita „Ziua Eco - Traditionala”, care cuprinde degustari de produse  traditionale si ecologice.   

Organizatorii AGRALIM au pregatit pentru perioada 30 octombrie – 2 octombrie si Sarbatoarea  Recoltei, organizata sub forma unei piete de mari dimensiuni. Producatorii agricoli din toate zonele  isi vor putea vinde legumele si fructele din productia proprie iar din program nu vor lipsi concertele  de muzica populara, concursurile, premiile si diplomele pentru participanti. 

Pe 1 octombrie va avea loc la AGRALIM si un Targ de Joburi in domeniul agricol si agro -  alimentar, pentru recrutarea specialistilor in domeniu si realizarea unei baze de date cu  persoanele care sunt in cautarea unui loc de munca in acest domeniu. 


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016