Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Te pregatesti pentru recoltarea graului? Vezi cum va fi vremea in campania agricola!


Temperaturile medii lunare ale aerului, în luna iulie, se vor situa peste mediile multianuale la scara întregii ţări, cele mai ridicate valori fiind posibile în zonele sud-estice, estice şi vestice ale ţării, potrivit informaţiilor Centrului European pentru Prognoza Vremii pe termen mediu (ECMWF) furnizate pentru România, în intervalul iulie – septembrie 2011.
Cantităţile de precipitaţii vor prezenta, în iulie, valori sub normele climatologice în cea mai mare parte a ţării, iar în centru şi nord-vest, precipitaţiile pot fi apropiate de mediile multianuale lunare.

Pentru luna august, regimul termic al aerului va înregistra valori peste mediile multianuale lunare în majoritatea zonelor, exceptând centrul ţării, unde valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice. Cantităţile de precipitaţii se pot situa sub normele climatologice în cea mai mare parte a teritoriului, iar local în centrul ţării, acestea vor fi
apropiate de mediile multianuale lunare.

Centrul europen pentru Prognoza Vremii estimează pentru luna septembrie temperaturi medii lunare ale aerului la valori apropiate de normele climatologice în majoritatea regiunilor, iar în sud-est, acestea se pot situa peste mediile multianuale. Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi apropiate de valorile normale pe aproape întreg teritoriul, iar local în sud-estul, centrul şi vestul ţării, acestea se pot situa sub normele climatologice.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


ANM precizează că aceste informaţii nu exclud posibilitatea apariţiei unor situatii cu valori extreme de temperaturi sau cantităţi mai mari de precipitaţii pe intervale scurte de timp ce pot conferi un caracter sever intervalului respectiv.

Prognoza meteorologică sezonieră se elaborează cu anticipaţie de 1-6 luni având un caracter orientativ şi grad de realizare de peste 60-65%. Aceste estimări sezoniere sunt permanent actualizate prin prognozele pe termen scurt (1-3 zile) şi mediu (7-10 zile), cu un grad de realizare de peste 87-95%.

Informaţiile pentru România furnizate de Centrul european pentru Prognoza Vremii au fost publicate pe site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016