Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Teleorman: Peste 2.280 fermieri autorizati la plata subventiilor


Circa 2.280 de fermieri din judetul Teleorman au fost autorizati deja la plata pentru schemele de sprijin pe suprafata, aferente anului 2008. Seful Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Teleorman, Emanoil Pena, a declarat intr-o conferinta de presa, vineri, ca sunt calculate pentru plata 12.000 de cereri, intrate pe fluxul national de autorizare.Pentru anul 2008 s-au primit la cele cinci centre ale APIA Teleorman 34.725 cereri de plata care insumeaza o suprafata de 422.754 hectare.
Numarul cererilor este mai mic cu circa 5.150 in comparatie cu anul 2007, ca urmare a procesului de asociere a unor proprietari de pamant. Potrivit sursei citate, in Teleorman suprafata de teren agricol este foarte faramitata, 27.000 de fermieri detinand intre 1-5 hectare. Intarzieri la plata vor fi in 16 localitati din nordul judetului, unde in prezent se fac controale prin sistemul teledetectie pentru depistarea eventualelor erori de identificare a parcelelor agricole, facute de fermieri la depunerea cererilor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


La centrele locale ale APIA se primesc, de asemenea, cererile de plata pentru schemele de sprijin pe suprafata din anul 2009, din cei 14.770 de fermieri programati prezentandu-se peste 11.000. Termenul final de depunere a cererilor este 15 mai 2009, fiecare zi de intarziere fiind penalizata pana la 9 iunie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016