Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Teleorman: s-a infiintat prima asociatie de producatori specializata in cereale si plante tehnice


În Teleorman, comuna Scurtu Mare, s-a s-a constituit primul grup de producatori din domeniul cultivării cerealelor şi plantelor tehnice. Ca membrii fondatori se află mai multe societăţi agricole şi fermieri individuali, suprafaţa totală a acestei exploataţii depăşind 9.000 de hectare.

Conform statutului noii cooperative, un obiectiv prioritar îl constituie procurarea de imputuri pe bază de licitaţii, în condiţii mai avantajoase decât le-ar fi obţinut fiecare membru în parte pentru seminţele, pesticidele sau îngrăşămintele necesare terenului agricol din administrarea sa.
De asemenea, avantajele se regăsesc la valorificarea producţiei agricole, cooperativa putând negocia, în condiţiile unor cantităţi mai mari de cereale, preţuri superioare cu diverşii cumpărători ai recoltelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

În Teleorman mai există câteva cooperative agricole, dar în domeniul apiculturii, o campanie de informare iniţiată în luna martie de conducerea Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală promovând în mai multe localităţi din judeţ condiţiile şi avantajele asocierii în cooperative şi grupuri de producători.
În acelaşi context se înscrie şi vizita efectuată de un grup de agricultori teleormăneni săptămâna trecută în judeţul Giurgiu, unde reprezentanţii Cooperativei Valahia Giurgiu au prezentat experienţa dobândită în cei doi ani care au trecut de la înfiinţarea sa.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016