Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Termen limita pentru proprietarii de paduri din arii protejate care doresc compensatii financiare

termen-limita-pentru-proprietarii-de-paduri-din-arii-protejate-care-doresc-compensatii-financiare

Acestia mai au la dispozitie mai putin de o saptamana pentru a depune cererile in acest sens.


Termenul pana la care proprietarii de paduri din arii protejate pot depune cereri pentru a solicita compensatii financiare este data de 30 septembrie 2017, conform unui anunt facut de Ministerul Apelor si Padurilor intr-un comunicat de presa.
 
In legatura cu acest aspect, ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, a declarat ca „ar fi pacat ca un drept castigat acum, dupa ani de tergiversari si indecizii, sa nu fie folosit. Ii indemn pe toti cei care au dreptul, potrivit hotararii Guvernului Romaniei, sa primeasca bani pentru ca sunt privati de dreptul de a-si valorifica resursele de pe propriile proprietati, sa nu stea pe ganduri si sa actioneze. Mai au la dispozitie doar cateva zile in care pot solicita banii pentru anul 2017. Imi doresc ca toti cei care au acest drept sa se bucure de el”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Conform unei hotarari adoptate de Guvernul Romaniei la 30 iunie 2017, proprietarii privati, persoane fizice si juridice (societati comerciale, asociatii de proprietari de padure, composesorate, obsti, biserici, scoli etc.), care au in proprietate paduri pe ale caror terenuri forestiere exista restrictii de mediu aplicabile activitatilor forestiere, pot beneficia de compensatii banesti din partea statului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016