Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Termenul pentru depunerea cererilor pentru subventia la motorina a fost prelungit pana in 28 februarie

termenul-pentru-depunerea-cererilor-pentru-subventia-la-motorina-a-fost-prelungit-pana-in-28-februarie

Ministerul Agriculturii a prelungit termenul pentru depunerea cererile pentru ajutorul de stat acordat prin rambursare a diferentei de acciza pentru motorina utilizata in agricultura pentru trimestrul IV din 2013 si pentru plata primelor de asigurare. Potrivit comunicatului transmis pe site-ul ministerului, termenul a fost prelungit prin Hotarare de Guvern pana la data de 28 februarie, inclusiv.


„Avand in vedere conditiile meteorologice nefavorabile din ultima decada a lunii ianuarie 2014, perioada in care pentru o mare parte din judetele tarii a fost declarat cod galben, portocaliu sau rosu de viscol si ninsoare, ceea ce a generat dificultati in deplasarea agricultorilor de la domiciliu la centrele judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura in vederea depunerii cererilor de plata a ajutoarelor de stat cuvenite, se impune reglementarea unei noi perioade de depunere a acestora, respectiv de la data intrarii in vigoare a prezentei hotarari pana la data de 28 februarie 2014, inclusiv”, se arata in comunicatul ministerului.

Ajutorul de stat se acorda sub forma de rambursare a diferentei dintre acciza standard si acciza redusa, stabilita la 21 de euro/1.000 litri, pentru motorina utilizata la efectuarea lucrarilor mecanizate in agricultura.

Potrivit APIA, beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil de finantare depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat insotite de o situatie centralizatoare privind cantitatile de motorina achizitionate in trimestrul respectiv, precum si de documentele prevazute de Ordinul MADR nr. 1229/ 2013, cu modificarile si completarile ulterioare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Suma totala la care se ridica sprijinul financiar acordat pentru subventionarea motorinei utilizate in agricultura este de 555,9 milioane de lei pentru anul 2013 si primele trei trimester din 2014. Cantitatea totala de motorina estimata pentru subventionare este de 410 milioane de litri.
 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016