Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Timis: Expozitie de animale si pasari, la Sannicolau Mare, cu ocazia serbarii zilei orasului


Incepand de vineri, 3 septembrie, timp de trei zile, Primaria Sannicolau Mare oranizeaza Zilele orasului, eveniment dedicat sanmiclausenilor de toate varstele.
Deschiderea oficiala va avea loc vineri, ora 12:00, in ritmul muzicii de fanfara, iar programul cu artisti populari renumiti si momente vesele, va incepe in aceeasi zi, de la ora 19:00, pe scena Teatrului de vara. La Sannicolau vor fi canta solistii Dana Varadi, Liubomir Petrov si Liliana Magiaru, alaturi de binecunoscuta artista de muzica populara Andreea Voica, care va urca pe scena alaturi de orchestra sa. Programul de vineri seara va fi presarat cu dansurile oferite de ansamblurile 'Sfântul Sava' si 'Doina', ambele din Sânnicolau Mare. Momentele vesele si buna-dispozitia publicului vor fi asigurate de trupa Jokers. Sambata, 4 septembrie, in cadrul Zilelor orasului, vor avea loc o sedinta extraordinara a Consiliului Local, un tur al bicicletelor pentru un Sannicolau curat si verde si o expozitie de pictura realizata de copii. Seara de sambata, va aduce sanmiclausenilor patru concerte de exceptie, cu cu artistele Anna Lesko si Xonia, iar apoi cu trupele Bere Gratis si Regal. Sambata, la ora 22:30, intregul public se va putea bucura de minunatul foc de artificii oferit de Primaria Sannicolau Mare.

Atat vineri, cat si sambata, in program sunt cuprinse doua concursuri de pescuit, unul pentru copii, vineri, si unul pentru adulti, sambata. Sportul cu mingea nu a fost uitat de catre organizatorii Zilelor orasului, astfel ca, pe parcursul celor trei zile, se vor desfasura meciuri de handbal si fotbal.

Duminica dimineata se va desfasura cea de-a doua zi a Expozitiei de animale si pasari, iar la ora 16:00, copiii din Sannicolau vor face cunostinta cu Ciocanitoarea din Lunca Muresului, in cadrul unei serii de activitati menite sa distreze dar si sa-i invete pe micuti, aspecte importante din viata acestei pasari protejate la noi in tara. Spectacolul Ciresica, adus de Art Club Iulia din Timisoara, tombola pentru copii, dansul si distractia, alaturi de spectacolul de iluzionism oferit de superiluzionistul Claudiu Gheorge, vor face deliciul publicului, pana la ora 21:30 cand va intra pe scena trupa Hara.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


Tematica celor trei zile de sarbatoare este una ecologica, intregul eveniment desfasurandu-se sub egida Sannicolau Mare, oras curat si verde. 'Este primul an in care Zilele orasului Sannicolau Mare, au o tematica anume. Ideea s-a nascut din discutiile cu mai multi cetateni care mi-au spus, sub o forma sau alta, ca sanmiclausenii, atunci cand se aduna, fac mai mult decat a asculta muzica, a manca mici si a bea bere. Astfel ne-am dat seama, ca Zilele orasului, reprezinta o sarbatoare a comunitatii, in care avem ocazia sa promovam un scop, sa ne facem bine, noua, individual si intregii comunitati' a spus primarul Danut Groza.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016