Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Toti producatorii si importatorii autohtoni de utilaje agricole asteptati la expozitia AgriPlanta - RomAgroTec

toti-producatorii-si-importatorii-autohtoni-de-utilaje-agricole-asteptati-la-expozitia-agriplanta-romagrotec

Evenimentul va avea loc in perioada 4-7 iunie, in localitatea Fundulea din judetul Calarasi.


Organizatorul DLG InterMarketing a anuntat desfasurarea celei de cincea editii a expozitiei in camp AgriPlanta - RomAgroTec, care va avea loc anul acesta in perioada 4-7 iunie la Fundulea, urmand sa reuneasca toti producatorii si importatorii de utilaje agricole care activeaza in prezent pe piata romaneasca.
 
Expozitia se va desfasura pe o suprafata de 16.000 de metri patrati, incluzand si demonstratii practice cu tehnica agricola de ultima ora. Demonstratiile din teren vor fi coordonate de catre Ovidiu Ranta, profesor universitar la Catedra de mecanizare a USAMV Cluj-Napoca.
 
Specialistul in mecanizare agricola spune ca pentru lucrarile solului sunt pregatite 10 hectare, suprafata impartita in zona de prelucrare a solului, zona de prelucrare a miristii si zona de semanat. Aceasta tematica a fost stabilita in functie de numarul agregatelor si de numarul de participanti.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Va fi repartizata cate o demonstratie pe zi la lucrarile solului, iar la tehnici moderne pentru protectia plantelor sunt pregatite doua demonstratii pe zi la deplasarea pe teren denivelat - Bumpy Road.
 
Despre avantajele unor astfel de evenimente bazate in mod special pe demonstratii practice , Ovidiu Ranta spune ca sunt un foarte bun mijloc de comunicare şi de a demonstra sau de a arata pe viu performantele si caracteristicile tehnice ale masinilor direct in camp, astfel incat fermierii sa isi poata alege tehnologia potrivita in functie de specificul zonei in care lucreaza si in functie de specificul culturilor.
 
„Diferenţa majora dintre o expozitie statica si una dinamica este tocmai acest element - demonstratiile practice, punandu-se masinile in miscare, exact acolo unde au fost ele gandite sa lucreze. Se poate vedea imediat efectul asupra solului sau influenta asupra plantelor, daca discutam de masinile pentru tratamentele fitosanitare, ceea ce inseamna cu siguranta un mijloc mult mai exact de informare si de documentare in alegerea unei masini sau a unei tehnologii de catre fermier”, mai spune specialistul.
 
Expozitie de la Fundulea va fi structurata pe mai multe zone precum  zona de expunere in aer liber, zona de demonstratii cu masini agricole si zona de loturi demonstrative pentru principalele culturi agricole.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016