Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ucraina a oprit alimentarea cu apa a Crimeei

ucraina-a-oprit-alimentarea-cu-apa-a-crimeei

Ucraina a inchis ecluzele canalului Nord Crimeea, oprind astfel alimentarea cu apa din raul Nipru a Crimeei. Canalul, construit intre 1961-1971, asigura 85% din necesarul de apa proaspata a peninsulei. Guvernatorul interimar al regiunii Sergei Aksyonov considera gestul Ucrainei drept un act de sabotaj.


„Actul de sabotaj al Ucrainei, de a limita alimentarea cu apa a peninsule prin Canalul Nord-Crimeea este o actiune deliberata impotriva cetatenilor de aici", a declarat Sergei Aksyonov, potrivit Itar-Tass.

„Negocierile cu Ucraina sunt in curs de desfasurare la nivel federal, pentru a rezolva problema. Avem planuri de rezerva. In orice caz, Crimeea nu va ramane fara apa. In ce priveste apa de baut, nu avem nicio problema", a mai spus Aksyonov.
Autoritatile discuta cu toti producatorii agricoli, afectati de aceasta situatie. Culturile de orez vor inregistra cele mai mari pagube. In prezent,

Crimeea redeseneaza harti cu zonele in care irigarea nu este posibila. Producatorilor li s-au prezentat regiunile alternative, in care si-ar putea duce activitatea.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Bugetul federat este pregatit sa ii despagubeasca pe agricultori pentru pierderi. Pentru Crimeea, au fost create conditii speciale. Nimeni nu va fi lasat fara ajutor. Luam in calcul si crearea de puturi si lucram la asta zi si noapte", a mai spus prim-ministrul.

Canalul de Nord din Crimeea, construit în anii 1961-1971, porneste de la rezervorul de apa din Kahovsk si ajunge pana la Kerci. Acesta are o lungime de 402,6 km şi o capacitate maxima de 300 de metri cubi pe secunda.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016