Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ultima gaselnita: Guvernul ar putea sa introduca o "taxa pe slanina"

O solutie de a aduce bani la buget, ce va intampina rezistenta industriei alimentare, este taxa pe produsele nesanatoase, care se percepe deja in Germania si in tarile nordice. Ideea de la care s-a pornit este ca sa se diminueze contributiile asiguratilor la Asigurari si sa plateasca mai mult cei care doresc sa adopte comportamente nesanatoase.

La tigari si alcool, cumulat, taxa pe viciu a adus 400 milioane de euro anual. Lista alimentelor cu continut crescut de grasimi, supuse suprataxarii, ar urma sa fie in acord cu listele europene, dar numai carnea cu grasime totalizeaza vanzari de 1 miliard de euro, anual, fara a aminti de chipsuri si produse fast-food. Pentru ca industria de profil se confrunta cu reducerea cererii in acest an, taxa va fi la cel mai scazut nivel posibil, dar principiul trebuie introdus atat ca solutie de finantare, cat si ca metoda de preventie a bolilor cardiovasculare. De altfel, statul se angajeaza sa investeasca in depistarea precoce a cancerului, dar si in programul de cardiologie, unde inregistram cele mai mari mortalitati la nivel european.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Gardianul
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016